View Single Post
Vechi 15.07.2008, 21:41:36
marius007 marius007 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.07.2008
Implicit

Nu e singurul forum in care am decis sa ma inscriu doar ca sa gasesc raspunsul la nelamuririle mele ! Si nu va fi nici ultimul !

Dupa cum v-ati dat seama din titlu.. Sunt intr-o relatie cu o fata de religie adventista ! Pana sa o fi intalnit nu stiam mai nimic despre aceasta religie ! Dar mai nou am inceput sa ma documentez sigur ( foarte putine aflate de la ea ). Ce sa zic ! Astept si eu o parere un sfat despre acest caz... nu derivatii de ale lui ! Eu unu nu vreau sa "cad" in religia lor si sunt foarte atent sa nu fiu orbit de dragoste in asa fel incat sa mi se fure religia mea ortodoxa ! Am avut la inceput discuti cu ea despre diuferenta de religii si "principiile religiei lor" dar discutiile duceau spre un final al relatiei DEJA ! Am preferat sa evit aceste subiecte...mai bine zis sa le aman ! sa nu comentez la "principiile lor" cu gandul ca voi decide singur mai tarziu alegerea pe care o voi face ! RECUNOSC ! E exact ce imi doresc.. si intr-un timp foarte scurt tzin la ea ca la ochi din cap !

Dupa cum prea bine stiti ! ei nu se casatoresc cu alte persoane de alta religie decat adventista ! si au o carutza de "principii" venite de la cea care a inventat (CRED) religia asta "ELLEN G WHITE" In biblioteca ei am gasit numai ELEN G WHITE (era sa lesin), si mai nou... am gasit si eu o carte online CONTRA _ ELLEN G WHITE: http://www.ellenwhiteexposed.com/rom/egw16.htm

Astept replyuri si revin cu amanunte !