Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
Daca exista oricum ajung in iad, ca nimeni nu e fara de "pacat", iar in rai cu cine sa stau? cu babe imbrobodite care se roaga cu ochii in nori? nu mersi.
|
Paradoxal, atunci cand Domnul Iisus Hristos a fost rastignit, a existat un om langa el foarte foarte pacatos, un talhar:
Luca 23
40. Si celalalt, raspunzand, il certa, zicand: Nu te temi tu de Dumnezeu, ca esti in aceeasi osanda?
41. Si noi pe drept, caci noi primim cele cuvenite dupa faptele noastre; Acesta insa n-a facut nici un rau.
42. Si zicea lui Iisus: Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni in imparatia Ta.
43. Si Iisus i-a zis: [color=red]Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai.[/color]
Ca sa iti doresti sa ajungi in rai, trebuie sa iti doresti sa fi langa Dumnezeu. Chiar daca esti pacatos ca un talhar, poti primi iertarea lui Dumnezeu.
Citat:
Deci directorul institutului de arheologie din Tel Aviv afirma ca nu exista dovezi privind prezenta evreilor in egipt, nici macar una.
|
Exista cea mai mare dovada: Sfanta Scriptura. Stii ca cele 12 triburi ale lui Israel atunci cand au iesit din desert, purtau chivotul legamantului in care se afla tablele legii, un vas cu mana si toiagul lui Aaron? Iata doar unul din side effecturile prezentei evreilor in Egipt. Si efectele secundare sunt multe, si le vedem chiar si in zilele noastre.
Citat:
Celor care vin cu citate din biblie le urez sa-si largeasca orizontul,(...)
|
Is curios daca ai citit Sfanta Scriptura. Daca nu ai citit-o atunci nu e tarziu sa o faci, pentru ca ea poate aduce multa vindecare. Eu am inceput sa citesc Sfanta Scriptura ca sa imi largesc orizontul, si am realizat ca ea este intradevar "Cartea Cartilor".
Ioan 20
25. Deci au zis lui ceilalti ucenici: Am vazut pe Domnul! Dar el le-a zis: [color=blue]Daca nu voi vedea, in mainile Lui, semnul cuielor, si daca nu voi pune degetul meu in semnul cuielor, si daca nu voi pune mana mea in coasta Lui, nu voi crede.[/color]
26. si dupa opt zile, ucenicii Lui erau iarasi inauntru, si Toma, impreuna cu ei. si a venit Iisus, usile fiind incuiate, si a stat in mijloc si a zis: Pace voua!
27. Apoi a zis lui Toma: [color=red]Adu degetul tau incoace si vezi mainile Mele si adu mana ta si o pune in coasta Mea[/color] si nu fi necredincios ci credincios.
28. A raspuns Toma si I-a zis: Domnul meu si Dumnezeul meu!
29. Iisus I-a zis: [color=green]Pentru ca M-ai vazut ai crezut. Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut![/color]