View Single Post
Vechi 16.07.2008, 08:27:25
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de radup
Am fost si m-am rugat la racla parintelui Argatu; as vrea sa mai merg acolo; stiti cumva unde as mai putea sa merg sa discut cu un preot?(de fapt vorbesc saptamanal cu parintele duhovnic si destul de des cu tata socru-preot si el).Am auzit de Prislop si de mormantul parintelui Arsenie Boca!Ajutati-ma va rog!Va multumesc!
La Par Arsenie Boca este foarte bine sa mergi.el este un Sfant.Cat despre restul,mai bine te rogi tu singur la Dumnezeu,mai bine mergi si te impartaseste,si ai sa te linistesteti.Nu astepta ajutaor de la oameni,ca la noi,cate "bordeie,atatea obiceie".Uite,la Par Teofil,de la Sambata de sus poti merge.El este un om realist,care asculta de Dumnezeu,si nu cauta la fata oamenilor.La Sambata este si izvorul Par Arsenie,si Pestera lui,sunt multe Sf Moaste.Insa daca nu te vei impartasi,nu te vei linisti.Si la urma urmei,fii barbat.Nu mai vrea,sa fie sanatoasa.Acu ca ne-ai zis ca tatal socru este preot,m-am lamurit.Daca a educat-o in spirit popesc,nu-i de mirare ca nu te mai iubeste.Tu ai nevoie mai mult de Dumnezeu,ca oamenii,majoritatea sunt fatarnici,mai ales ortodocsii romani.

Cu curaj inainte,lumea este plina de femei!:)
Reply With Quote