Va multumesc foarte mult pentru mesaje! Si imi doresc ca acest subiect sa nu se incheie foarte curand pana cand nu voi ajunge si eu la decizia finala in aceasta problema !
VORBIND IN VIITOR ...Da! Ea isi doreste si cununie religioasa ! Nu numai civila ! Si eu imi doresc la fel !
Dar noi ortodocshi la nunta de distram da ? nu cantam toti isus a venit toata noaptea si bem suc ! Oare cum credeti ca lear cadea invitatiilor de amundoua parti ?!
Un prieten avocat mia spus ca a divortzat si el saptamana trecuta un cuplu cu ea adventista ! Unde a existat o petrecere in care sau uitat urat uni la alti ( adventisti-ortodocsi )
Normal ca ar fi o varianta si ...ca fiecare dintre noi sa isi pastreze religia ! Probabil ar fi singura varianta posibila si care as accepta-o ! Ca la urma urmei tocmai de asta m-am indragostit pentru ca e adventista ! ca daca era ortodoxa numai era cum este ea acum si nu imi mai placea de ea ! SUNTETI DE ACORD CU MINE ?
Ele nu intretin relatii sexuale inainte de casatorie ! Acest principiu este la fel ca celelalte a adventistilor si le respecta pe toate ! Deci nici nu am indraznit sa cer asa ceva !
Mi-a spus foarte multa lume si va spun si voua ! NU REUSESTI SA LE SCOTI DIN CAP RELIGIA LOR ! SAU SA O INTELEAGA PE A TA CA ATARE ! Si sunt curios cu ce ar putea sa ajute dragostea pentru a renunta la religia ei ! Chiar nu stiu unde voi ajunge !
Uite cateva PRINCPII, ABERATII, PROSTII sau nu stiu cum sa le zic !...ale religiei lor!
- M-am uitat in calendarul lor! Acolo eu deja numai am zi de onomastica ( SF GHEORGHE ) si trebuie sa trec pe langa "biserica lor" ca pe langa gard ( fara sa zic nimic nici macar in gand ) !
- Ar trebui sa imi tin copilul nebotezat pana la 18 ani si atunci sa il innec in bazin !
- Copilul meu sa nu stie cine este Mos Craciun ! Dar sa il vada ce prieteni-vecini ortodocshi !
- In casa sa nu existe brad de Craciun ! ... Si singur sa traiesc tot as tine acest obicei chiar daca nu sunt sau nu am copii !
La urma urmei concluzia e una singura ???? ca... indiferent de ce s-ar intampla.. nu voi avea o casnicie fericita din cauza diferentelor de religie ?
PS: Ei nu fac cruce... Crucea o au in suflet !... dar pe Biblie o poarta !
Revin cu detalii sau ceretimi-le!
|