View Single Post
Vechi 16.07.2008, 11:28:46
marius007 marius007 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.07.2008
Implicit

Va multumesc foarte mult pentru mesaje! Si imi doresc ca acest subiect sa nu se incheie foarte curand pana cand nu voi ajunge si eu la decizia finala in aceasta problema !

VORBIND IN VIITOR ...Da! Ea isi doreste si cununie religioasa ! Nu numai civila ! Si eu imi doresc la fel !

Dar noi ortodocshi la nunta de distram da ? nu cantam toti isus a venit toata noaptea si bem suc ! Oare cum credeti ca lear cadea invitatiilor de amundoua parti ?!

Un prieten avocat mia spus ca a divortzat si el saptamana trecuta un cuplu cu ea adventista ! Unde a existat o petrecere in care sau uitat urat uni la alti ( adventisti-ortodocsi )

Normal ca ar fi o varianta si ...ca fiecare dintre noi sa isi pastreze religia ! Probabil ar fi singura varianta posibila si care as accepta-o ! Ca la urma urmei tocmai de asta m-am indragostit pentru ca e adventista ! ca daca era ortodoxa numai era cum este ea acum si nu imi mai placea de ea ! SUNTETI DE ACORD CU MINE ?

Ele nu intretin relatii sexuale inainte de casatorie ! Acest principiu este la fel ca celelalte a adventistilor si le respecta pe toate ! Deci nici nu am indraznit sa cer asa ceva !

Mi-a spus foarte multa lume si va spun si voua ! NU REUSESTI SA LE SCOTI DIN CAP RELIGIA LOR ! SAU SA O INTELEAGA PE A TA CA ATARE ! Si sunt curios cu ce ar putea sa ajute dragostea pentru a renunta la religia ei ! Chiar nu stiu unde voi ajunge !

Uite cateva PRINCPII, ABERATII, PROSTII sau nu stiu cum sa le zic !...ale religiei lor!

- M-am uitat in calendarul lor! Acolo eu deja numai am zi de onomastica ( SF GHEORGHE ) si trebuie sa trec pe langa "biserica lor" ca pe langa gard ( fara sa zic nimic nici macar in gand ) !
- Ar trebui sa imi tin copilul nebotezat pana la 18 ani si atunci sa il innec in bazin !
- Copilul meu sa nu stie cine este Mos Craciun ! Dar sa il vada ce prieteni-vecini ortodocshi !
- In casa sa nu existe brad de Craciun ! ... Si singur sa traiesc tot as tine acest obicei chiar daca nu sunt sau nu am copii !

La urma urmei concluzia e una singura ???? ca... indiferent de ce s-ar intampla.. nu voi avea o casnicie fericita din cauza diferentelor de religie ?

PS: Ei nu fac cruce... Crucea o au in suflet !... dar pe Biblie o poarta !

Revin cu detalii sau ceretimi-le!