Citat:
În prealabil postat de ancah
Mariane, noi suntem ortodocsi, adica avem dreapta credinta.
Tu esti neo-PROTESTANT. Tu protestezi. Impotriva cui protestezi?
Poate ca numele luat de voi, acela de neo-protestanti, ar trebui sa va dea de gandit.
|
poi dupa cum se vede, la inceput fatza de papistashi shi catolicii ce s-au despartzit de ortodocsie, iar mai noi fatza de preotzii shi Una sfanta Biserica a lui Hristos...
shi toate astea pentru faptul ca i-a gadilat la orgoliu ca sa-shi renege inaintashii pe baza faptului ca pot alege la 18 ani, deci atunci cand deja eshti plin de gLume... ce sa mai alegi atunci? poarta cea larga pe care intra totzi pacatoshii sau slujirea la ingerii fariseilor... poi amandoua acestea duc in iad... un copil plin de patimi care a ajuns la majorat sau instruit de ingerii fariseilor n-are cum alege... iar Domnul nu ne-a cerut sa ajungem la majorat ci sa devenim fara de rautate shi fara de pacat ca shi copilashii, ca shi ingerashii, ca shi floricelele... deci despre ce majorat vorbesc ashtia cand ne-a chemata ca in loc sa fim majori sa devenim fiii lui Dumnezeu... cei ascultatori...
marianne draga tzi-am zis ca "te-au ajutat" ca sa faci toate prostiile singur? te-au lepadat de Adevar shi dumneata le gaseshti scuze shi te aratzi ca tu ai fost mereu cel care s-a lamurit shi a ales... daca intr-adevar dumneata ai ales, atunci sa shtii ca ai ales prost... dar o sa-tzi dai seama de asta fie mai tarziu, fie prea tarziu... macar de tzi-ai da seama shi tzi-ar descoperi Dumnezeu... ca ma doar sa vad cum un ortodocs a ajuns slujitor la ingerii fariseilor... ingerii cazutiz, ingerii nedreptatzii... pacalind lumea cu manushile ce le-au imbracat peste copite... caci ei faca toate poruncile lui Dumnezeu dar se inchina la satana... iar noi ne inchinam la adevaratul Dumnezeu dar parca nu suntem in stare sa facem nici o porunca, ca daca am fi in stare, atunci n-am mai manca, fuma shi desfrana, shi nu am merge la toate betziile shi chefurile prin care ne aratam mereu ortodocshi deosebitzi de sectantzi... vai de noi shi de ala care o priceput pe dos vorba aia cu nu ce bagi in gura strica pe om...
CLD:
"... Nu te speria! Nu te speria! Nu te da de partea rea, că această vreme de astăzi e ca un fulger ce s-a întins de la răsărit la apus; e ca un ger, e ca o brumă, e ca o furtună, e ca un trăsnet, e ca un înghet. Dar ziua cea bună vine asa, domol, domol. O, tată, ai grijă de copii. Ai grijă de copii, că-i fură vulturii. Ai grijă, mamă, mamă, că-i fură vulpile viclene care nu mai vor nimic, decât să înghită ce mai au de înghitit, să pună punct la ce au dorit ei."
"... O, ce vă veti jeli si ce vă veti zdrobi de ceea ce ati avut si n-ati pretuit! Căutati la Apocalipsă, că zice că va fi trecut prin sabie tot cel ce a luat mireasă sau mire din altă parte. Chiar dacă e botezată sau botezat, dar nu e, că s-a tăvălit în păcat după ce s-a botezat.
... Să stiti că în blestem cade acela ce nu crede că Dumnezeu a văzut păcatul său. "
"... Copilasii Mei, Eu nu v-am legat, ca altii, si cine voieste să stea cu Mine, să stea nelegat si neapăsat. Copilasii Mei, Domnul niciodată n-a legat pe nimeni ca să nu plece de la El, dar duhul necurat, pe cine a prins a legat ca să nu mai poată pleca."
98x???:(:(