View Single Post
Vechi 17.07.2008, 09:55:36
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de citystar
Citat:
În prealabil postat de veilur
Da frateee am mai mancat si eu cate un hamburger si-un cartof prajit, ce e o asa tragedie? Dar nu mananc in fiecare zi, ci doar asa ocazional, adica rar.
nu trebuie sa mananci la McDonalds, ca acolo salasluieste diavolul, acolo canta muzica, diavolii se distreaza. Oamnenii trebuie sa mearga la manastiri sa se roage necontenit. Numai atunci diavolii sunt chinuiti.
parintii Cleopa, Iustin Parvu, Arsenie Papacioc, Arsenie Boca , si alti calugari cu mult har nu mananca la McDonalds; trebuie sa urmam exemplu lor;
Cartofi prajiti se pot manca si la manastire (mai ales ca is de post)
Iusti nParvu,de la Petru Voda a scos o carte in care,pe operta se autointituleaza"un marturisitoe" al Ortodoxiei.Mai are putin si zice,"ultimul sfant in viata".Ca sa nu mai zic ca este jalnica cartea.daca te ei dupa ea,ajungi sa urasti pe toata lumea,si sa-i iubesti numai pe cei de la Petru-Voda,cu Iustin Parvu in frunte.Eu unul,am aruncat cartea la gunoi.
fratioare, cred ca ai citit cartea exact cum se uita matza in calendar... pai ce sa-ti fac daca atat poti intelege ?... tu esti ca sectarii care comenteaza biblia dupa cum le dicteaza neuronul fatal din capshor. intai afla cine e pr iustin parvu si apoi dati cu parerea. du-te sa-l cunosti personal, du-te si intra in atmosfera de la petru voda, apoi reciteste cartea. iti spun sincer ca-ti vei schimba radical parerea. iarta-ma daca te ofensez dar, crede-ma, gresesti mult cand afirmi asa ceva.
Reply With Quote