Citat:
În prealabil postat de georgeval
Crezi doar in ceea ce se vede? Exista doar ceea ce se vede cu ochiul liber?? Traiesti intr-o eroare frate, sunt discipline care vorbesc despre sentimente, ganduri, le vezi??
|
Cum poti sa zici ca eu cred doar in ce se vede cu ochiul liber? De microscop electronic ai auzit? sau de telescop?
Documenteaza-te putin si ai sa vezi ca si sentimentele si gandurile pot fi explicate. Misticilor, incercati tot timpul sa mistificati orice. Cautati explicatii rationale, nu va mai speriati de fulgere. Asta e o metafora, ca sa nu ma intelegi gresit.
Nu mai scoate lucrurile din context.
Ai dreptate, traiesc intr-o eroare, incerc sa o corectez. Eroare mentinuta de ignoranta si lasitatea voastra. Neputinta de accepta ca universul nu se invarte in jurul vostru.
Cat de arogant poti fi incat sa crezi ca iubitul vostru creator va asculta toate rugile si fiecare este important. Sau ca ii pasa de o tara, sau de un fir de praf din imensitatea universului. Penibil.
Asta presupunand ca exista un creator.
Apropo de vazut. Stii ca exista o bricheta invizibila intre pamant si marte? Serios, caut-o. Eu ma inchin la ea. Cred ca ea este responsabila de aprinderea soarelui in fiecare dimineata. Ma rog la ea sa nu ramana fara gaz. Demonstreaza-mi ca nu-i adevarat.
Argumente de doi lei, nu vezi atomi dar exista => exista si bricheta. Rugati-va.
Sper ca nu v-ati suparat pe mine... :P
:))