17.07.2008, 15:40:49
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
|
|
[quote=cristitodoran]
Citat:
În prealabil postat de georgeval
Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
Citat:
În prealabil postat de georgeval
Crezi doar in ceea ce se vede? Exista doar ceea ce se vede cu ochiul liber?? Traiesti intr-o eroare frate, sunt discipline care vorbesc despre sentimente, ganduri, le vezi??
|
Pentru ca nu ai avut un argument solid ai sarit la microscop. De ce esti asa de arogant? Nu poti purta un dialog? Ai venit pe acest forum cu idei preconcepute. Noi misticii ne folosim de credinta, iar voi rationalistii de microscop, mai informeaza-te ca sunt lucruri care nu se vad la microscop, cel putin ce? si cum gandesti?
|
Asa-i de obicei planetele aflate la mii de ani lumina si intreg universul se poate observa cu ochiul liber. Scuza-ma.
Un fanatic religios spune unui ateu ca are idei preconcepute. Amuzant. Voi aveti idei preconcepute. De peste 2000 de ani nu v-ati schimbat ideile, decat ca sa scapati de cele ridicole. Eu am ajuns la ideile mele pe parcursul a cel putin 7-8 ani de abordare din ce in ce mai critica a lucrurilor.
Ce bine era daca ideile mele erau prejudecati ale tuturor... :))
Doar daca am idei care difera de ale tale asta nu inseamna ca sunt preconcepute.
PRECONCEPÚT, -Ă, preconcepuți, -te, adj. (Despre idei sau păreri) Admis, adoptat dinainte, fără o cercetare sau o experimentare prealabilă.
Ai citit vreo sursa care a facut vreun experiment stiintific prin care se demonstreaza existenta prietenului vostru imaginar? As dori o sursa din secolul nostru sau cel trecut.
Eu contest ideile voastre invechite si eu am idei preconcepute. :))
|
Nu esti obiectiv, bati campii si esti si arogant.
|