Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
Am vazut postul lui vsovi vinerea trecuta, inainte sa plec in concediu. Desi sunt ateu convins (care poate fi usor convins de existenta prietenilor vostrii imaginari cu niste dovezi stiintifice) mi-am facut 3 cruci mari. Cand am vazut ce a putut sa debiteze omul acela am zis ca nu mai are rost sa mai scriu, era clar ca prin logica nu rezolv nimic aici. Noroc de cristi88. Bine maaa! Am sa mai scriu zilele astea, sa ma mai odihnesc dupa concediu. Am fost prin Maramures, saracii oameni, in loc sa mai dezvolte infrastructura baga bani in biserici.
In fiecare sat prin care am trecut cel putin o biserica NOUA era construita, intr-un sa chiar am vazut 4 biserici noi una langa alta. Oare cand bisericile vor fi doar niste muzee ale ignorantei umane? Sanatate, numa bine.
|
:) deci un rost tot a avut discutzia ca facandu-tzi cele trei cruci mari ai pus un inceput de mantuire peste tine... revenind de unde ai cazut...
iar Bisericile nu sunt pentru dreptzi ci pentru pacatoshi din ashtia ca mine ca sa se indrepte... shi nu vezi cat de multzi sunt in sarmana Romanie? multzi suntem, deci trebuie multe biserici ca daca ar fi atatea biserici cate locuintze tot nu ar fi deajuns la cata necredincioshie shi pacatuire exista shi cata mai vine de la rasarit pana la miaza zi shi de la apus pana la miazanoapte shi toate peste noi... ca sa avem de aia vine fiecare la noi shi ne dau la concerte shi spectacole shi deschid baruri shi shtranduri ca sa ne imbogatzim noi... in pacatuire...
cu logica ce faci cand logica itzi arata ca e normal sa pacatuieshti? eshti capabil sa vii cu alta logica pentru a o combate? nu cred ca ai vrea sa reushim ci e mai simplu sa-i dai dreptate logicii shi sa sari intre lupi ca sa potzi urla cu lupii la luna ca doar pentru ce s-au facut atatea unelte ademenitoare decat sa ne imbogatzim cu filme shi iar filme... shtintzifico-fantastice pline de tarfe shi mafiotzi... filme de groaza... ca sa se sperie shi sa se mire unii ca tine de credintza noastra stramosheasca... nu ca suntem absurzi ashtia cu stramoshii lor cu drapta credintza, poi dupa logica ta mai bine bordeluri ca tot nu merge nimeni la biserica... iar dupa ce ai fost la bordel macar te-ai eliberat de tensiuni cum zic psihologii ... lui antichrist... folosind aceiashi logica sanatoasa... ???