Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 17.07.2008, 21:26:34
cristitodoran cristitodoran is offline
Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
:) deci un rost tot a avut discutzia ca facandu-tzi cele trei cruci mari ai pus un inceput de mantuire peste tine... revenind de unde ai cazut...

iar Bisericile nu sunt pentru dreptzi ci pentru pacatoshi din ashtia ca mine ca sa se indrepte... shi nu vezi cat de multzi sunt in sarmana Romanie? multzi suntem, deci trebuie multe biserici ca daca ar fi atatea biserici cate locuintze tot nu ar fi deajuns la cata necredincioshie shi pacatuire exista shi cata mai vine de la rasarit pana la miaza zi shi de la apus pana la miazanoapte shi toate peste noi... ca sa avem de aia vine fiecare la noi shi ne dau la concerte shi spectacole shi deschid baruri shi shtranduri ca sa ne imbogatzim noi... in pacatuire...

cu logica ce faci cand logica itzi arata ca e normal sa pacatuieshti? eshti capabil sa vii cu alta logica pentru a o combate? nu cred ca ai vrea sa reushim ci e mai simplu sa-i dai dreptate logicii shi sa sari intre lupi ca sa potzi urla cu lupii la luna ca doar pentru ce s-au facut atatea unelte ademenitoare decat sa ne imbogatzim cu filme shi iar filme... shtintzifico-fantastice pline de tarfe shi mafiotzi... filme de groaza... ca sa se sperie shi sa se mire unii ca tine de credintza noastra stramosheasca... nu ca suntem absurzi ashtia cu stramoshii lor cu drapta credintza, poi dupa logica ta mai bine bordeluri ca tot nu merge nimeni la biserica... iar dupa ce ai fost la bordel macar te-ai eliberat de tensiuni cum zic psihologii ... lui antichrist... folosind aceiashi logica sanatoasa... ???
Nu am facut crucile, e doar o "metafora". Nu mi-am mai facut cruci de foarte mult timp.

Da sunt multi oameni semianalfabeti, cu nevoi primitive, speriati de paranormal in sarmana Romanie. Bisericile nu fac decat sa amplifice aceasta stare. Poti dormi in biserica? Nu. Poti adaposti animale in biserica? nu. Poti pune la dispozitie paturi permanente pentru oamenii nevoiasi fara casa, in biserica? nu. In locul acestor mamuti ai trecutului plin de frica al omenirii ar putea fi construite adaposturi, centre de ajutorare, scoli, biblioteci, spitale, drumuri. Mai ales in satele noastre acestea sunt necesare.

Am fost anul trecut in Franta. Am stat intr-un asa numit "sat". Era mai curat si mai modern decat galatiul. Avem nevoie de modernizarea Romaniei, nu de biserici in sate in care mai miroase a balegar pe strada in secolul nostru.

Poate ca dumnezeul vostru v-ar aprecia mai mult daca v-ati ajuta cu cap semenii decat daca i-ati construi monumente inutile.

Cu banii veniti din stranduri si adusi de cei din strainatate s-au putut construi bisericile in Maramures, poate chiar cu donatii de la mafioti care isi sfintesc masinile de sute de mii de euro in manastirile voastre.

Sa spui ca realizarile stiintei ar trebui distruse datorita folosirii lor in scopuri indoielnice inseamna sa uiti toate realizarile bune ale acestora. Logica asta pe care o dispretuiti atat de mult v-a facut posibila comunicarea pe internet, realizarea bisericilor grandioase cu care va mandriti, inventarea hartiei si a cartii legate pe care ati scris singura carte pe care o rastalmaciti, aparitia la televizor ca sa impanziti toate colturile tarii cu vorbe despre pacat si frica etc etc etc.

Domnilor, dumneavoastra folositi logica numai cand va convine si apelati la stiinta la fel.

Mi s-a reprosat ca sunt arogant. Nu, m-am saturat sa va suport prostiile si ineptiile. Peste tot auzi, lasa-i in pace in legea lor ca nu se intampla nimic. Nu, pentru ca voi pe noi nu ne lasati in pace. Veniti la usi in fiecare weekend sa cersiti bani pentru biserici, veniti cu apa sa stropiti in casa de "sarbatori", influentati deciziile conducatorilor nostri, si asa corupti, pentru a va satisface dorinta de construire a cat mai multor biserici, preotii sunt platiti din bani publici, doriti construirea unei uriase biserici fara rost in centrl capitalei din bani publici, incercati sa introduceti religia obligatorie in scoli, probabil ati avut de-a face cu scoaterea studiului lui darwin din scoli, va bagati pestre dreptul femeilor de a face ce vor cu corpul lor, incurajati ura fata de homosexuali si minoritati, vreti sa fiti alesi primari intr-un stat laic si lista continua.

Deci domnilor voi nu ne lasati in pace si sunteti un pericol pentru dezvoltarea acestei tari prin mentinerea superstitiilor unor ciobani analfabeti de acum 6000 de ani.

"Doamne ajuta" - ton sarcastic ca sa nu confundati cu mantuirea mea, sau mai stiu eu ce alte bazaconii.