Pai tu vrei sa ajuti pe cineva prin raspunsurile pe care le dai sau ce e cu toata tevatura asta teologica?Dc intentia ta este sa faci un bine celui caruia vrei sa ii raspunzi,formuleaza-ti afirmatiile astfel incat sa stii ca il va ajuta.Cu ce m-a ajutat pe mine faptul ca tu mi-ai explicat semnificatiile cuvintelor nestiinta,initiere,imoralitate in contextul in care le-am folosit din moment ce zicand eu acelea tu ai inteles ce am vrut.
Ce te face asa de sigur pe tine cand faci anumite afirmatii,faptul ca nu te poate contrazice nimeni?Nici nu e usor,dar nici corect din partea ta sa pui problemele la un astfel de nivel din moment ce nimeni altcineva nu o face.Eu zic ca dc cineva a pus o intrebare,o face ca sa primeasca un raspuns care sa-l ajute,nu pt ca sa i se precizeze ca jumatate din ce a zis poate fi altfel interpretat,sau e incorect spus,sau ca prin intrebarea postata,se ridica alte 50mii de probleme.Imi pare rau sa spun asta,si ma gandesc in ce fel si chip o sa-mi demonstrezi ce vrei tu de fapt,dar eu iti spun ca sterilizezi conversatiile.
Totusi,cu respect,Diana.
|