Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
Poate ca dumnezeul vostru v-ar aprecia mai mult daca v-ati ajuta cu cap semenii decat daca i-ati construi monumente inutile.
|
Luca 4:4. Si a raspuns Iisus catre el: Scris este ca [color=red]nu numai cu paine va trai omul, ci cu orice cuvant[/color] al lui Dumnezeu.
Stii ca
[color=green]paradoxal[/color] omul are nevoie si de alte lucruri decat materiale? De dragoste, de iertare.
Citat:
Daca intreb cine L-a facut pe Dumnezeu?
|
Paradoxul este ca tu crezi ca lumea aceasta exista fara nevoia unui creator. Dar crezi ca daca exista un creator (presupunand ca exista zici tu), El a trebuit sa fie creat de cineva.
Avem un
[color=green]paradox[/color]:
Deci matematic lumea poate fi [A], dar Dumnezeu nu poate fi [A].
Prietene, undeva rationamentul tau e gresit
Citat:
Dumnezeul este ateu
|
Atributul de ateu nu se aplica decat celor care nu sunt Dumnezeu, la fel cum cuvantul CEILALTI se aplica doar celorlalti. Si expresia "nu ma cred" nu poti sa o spui referitor la tine insuti:
Isaia 45:5. Eu sunt Domnul si nimeni altul! [color=red]Afara de Mine nu este Dumnezeu.[/color] Eu te-am incins fara ca tu sa Ma cunosti.
Inca un
[color=green]paradox[/color]:
Com poti crede ca afara de tine nu este Dumnezeu. dar in acelasi timp (daca tu zici ca presupui ca ar exista Dumnezeu) atunci inafara de Dumnezeu nu poate exista Dumnezeu.
Deci matematic pentru tine crezi ca ti se poate aplica [A] dar pentru Dumnezeu nu crezi ca se poate aplica [A]. Nu e asta un paradox?
Cum rezolvi aceste 3 paradoxuri? Si cum rezolvi al patrulea paradox ca ai aceste paradoxuri si nici macar nu ai citit Sfanta Scriptura de la un capat la altul fara sa sari peste nici un pasaj? Si al cincilea paradox ca nu esti interesat de iertarea lui Dumnezeu desi ai multe pacate?