draga mea Ariette, Dumnezeu sa te ocroteasca si sa ai o nastere usoara si copil sanatos!!... din pacate si eu impartasesc aceiasi situatie in sensul ca ma aflu departe de tara mea draga (in Australia) iar in micul orasel unde locuiesc nu sunt decat biserici catolice , cea mai apropiata biserica ortodoxa fiind (din ceea ce cunosc eu) cam la 6 ore de mers cu masina:angry:
In privinta intrebarii ce te framanta o sa iti impartasesc din experienta mea...cu ceva ani in urma la una din spovedanii la preotul meu duhovnic din Romania(un preot "imbunatatit" si plin de evlavie)..vazand parintele ca viata mea se derula numai din necaz in necaz si din ghinion in ghinion , ca un etern blestem, m-a intrebat intr-un final care era starea parintilor mei in momentul conceperii mele!!!!!!!adica daca erau cununati religios chiar in momentul conceperii!!! am fost cam socata dar mi-a explicat bunul meu parinte ca, in acord cu sfintele invataturi, daca copilul a fost conceput de parinti care nu se aflau sub sfanta taina a cununiei, e posibil ca acest pacat sa se transmita pruncului... scuze ptr franchete.. si eu sunt un pic cam contrariata de strictetea acestor spuse dar ti-am impartasit doar ceea ce si eu la randul meu am auzit de la al meu duhovnic... Doamne ajuta!!!
|