Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 18.07.2008, 13:53:56
cristitodoran cristitodoran is offline
Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Draga cristitodoran, sa fiu mai clar:

Paradox 1. Pretinzi ca oamenii nu au nevoie de alte lucruri decat cele materiale, gen dragoste si iertare? Sau daca e nevoie de dragoste si iertare, nu e nevoie de materie pentru a transmite mesajul dragostei si al iertarii?

Paradox 2. Pentru tine matematic lumea poate fi necreata, dar Dumnezeu nu poate fi necreat.

Paradox 3. Tie ti se aplica ca inafara de tine nu exita Dumnezeu dar pentru Dumnezeu nu crezi ca El ar putea sa fie in situatia ca pentru El nu mai exista alt Dumnezeu.
1. Nu am pretins asa ceva. Am zis ca in loc biserici poti sa faci spitale, scoli etc. Dragoste si iertare sunt sentimente omenesti nu au nici o legatura cu spiritul. Pot fi transmise si printr-un forum ca acesta nu neaparat prin biserici. Care e paradoxul? Vezi ca am pus mai sus o definitie.

2. Nu am zis ca lumea nu poate fi necreata. Am zis ca nu exista dovezi ca aceasta ar fi creata oricate citate din biblie mi-ati baga pe gat cu toate culorile din spectru. Voi nu aveti nici o dovada ca dumnezeu a creat lumea

3. Mai demonstrati odata ca exista dumnezeu si nu va mai incalciti in cuvinte si interpretari.