Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
un principiu nu poate fi demonstrat, ca si existenta dumenzeului vostru de altfel.
|
Dumnezeu exista si dovada faptului ca exista sunt nenumaratele marturi ale unor oameni care L-au vazut si s-au pronuntat in acest sens. Desigur ca pentru cei care nu au avut privilegiul sa il vada si nu vor sa accepte asta, ei pot pretinde ca scuza ca nu l-au vazut. Faptul ca nu l-au vazut nu anuleaza ceea ce au vazut ceilalti.
Iata doar 2 din milioanele de marturii:
Ioan 20
26. Si dupa opt zile, ucenicii Lui erau iarasi inauntru, si Toma, impreuna cu ei. si a venit Iisus, usile fiind incuiate, si a stat in mijloc si a zis: Pace voua!
27. Apoi a zis lui Toma: Adu degetul tau incoace si vezi mainile Mele si adu mana ta si o pune in coasta Mea si nu fi necredincios ci credincios.
28. A raspuns Toma si I-a zis:
[color=red]Domnul meu si Dumnezeul meu![/color]
29. Iisus I-a zis: Pentru ca M-ai vazut ai crezut. Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut!
Fapte 9
3. Dar pe cand calatorea el si se apropia de Damasc, o lumina din cer, ca de fulger, l-a invaluit deodata.
4. Si, cazand la pamant, a auzit un glas, zicandu-i: Saule, Saule, de ce Ma prigonesti?
5. Iar el a zis: [color=red]
Cine esti, Doamne? si Domnul a zis: Eu sunt Iisus[/color], pe Care tu il prigonesti. Greu iti este sa izbesti cu piciorul in tepusa.
6. Si el, tremurand si inspaimantat fiind, a zis: Doamne, ce voiesti sa fac? Iar Domnul i-a zis: Ridica-te, intra in cetate si ti se va spune ce trebuie sa faci.
Imi vei spune ca aceste marturii sunt din Scriptura si nu is valide, dar exista multe multe alte marturii si in afara Scripturii.