Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
vazand parintele ca viata mea se derula numai din necaz in necaz si din ghinion in ghinion , ca un etern blestem, m-a intrebat intr-un final care era starea parintilor mei in momentul conceperii mele!!!!!!!adica daca erau cununati religios chiar in momentul conceperii!!! am fost cam socata dar mi-a explicat bunul meu parinte ca, in acord cu sfintele invataturi, daca copilul a fost conceput de parinti care nu se aflau sub sfanta taina a cununiei, e posibil ca acest pacat sa se transmita pruncului... scuze ptr franchete.. si eu sunt un pic cam contrariata de strictetea acestor spuse dar ti-am impartasit doar ceea ce si eu la randul meu am auzit de la al meu duhovnic...
|
M-a impresionat aceasta intamplare.
Cred ca exista o consecinta prin faptul ca daca parintii gresesc chiar daca isi dau seama ca au gresit... copiii lor dupa ei s-ar putea sa nu mai poata face aceasta diferenta, si sa ia de bun complet ceea ce parintii lor au gresit.
Solomon 15:6. In casa celui drept sunt comori fara de numar; in castigul celui fara de lege este [color=red]tulburare[/color].
Exista o tulburare care o aduce nerespectarea legii (chiar si a legii cinstei in casatorie), tulburare asupra casei, deci si a urmasilor.