Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Citat:
În prealabil postat de Romani 2
14. Caci, cand paganii care nu au lege, din fire fac ale legii, acestia, neavand lege, isi sunt lorusi lege,
15. Ceea ce arata fapta legii scrisa in inimile lor, prin marturia constiintei lor si prin judecatile lor, care ii invinovatesc sau ii si apara,
16. in ziua in care Dumnezeu va judeca, prin Iisus Hristos, dupa Evanghelia mea, cele ascunse ale oamenilor.
|
Este adevarat ca sunt pagani care fac fapte extraordinare. Si ca pentru acestia este multa indurare de la Dumnezeu.
Dar sa nu uitam ca impreuna cu Core, Datan si Abiram au fost ucisi toti ai lor. Deci practic pentru cei care urmeaza prooroci mincinosi, dezbinatori, sfasietori de turma, lupi imbracati in haine de oi, etc... perspectivele sunt sumbre.
|
...n-am avut timp sa-mi continui ideea, ca a trebuit sa plec brusc de la lucru...
Eu stiu ca exista legea firii pentru cei din jungla sau pentru cei care in salbaticie fiind se inchina Marelui Spirit.
Mai sus am vrut sa ma refer la cele cateva miliarde de budisti, hindusi si asa mai departe, oameni de calitate, buni la suflet si care isi traiesc viata exemplar. Cum ramane cu ei? majoritatea nici nu stiu ca exista o religie crestina, iar din cei care au auzit, multi nu au citit macar un rand despre asa ceva.
S-a intamplat sa lucrez o perioada in Belgia si sa fiu cazat impreuna cu un indian, din aia cu turban. Eu mai stiam cate ceva despre hinduism, insa el nu stia o iota despre crestinism. Si era baiat bun, de suflet... Sa cred ca va merge in iad dupa o viata traita in legea binelui? Ca asa mi-a si spus, ca in filosofia "sectei" hiduse din care face parte ceea ce conteraza cel mai mult este SA FII BUN.