View Single Post
Vechi 18.07.2008, 22:49:27
7th_Brigade_TzHL 7th_Brigade_TzHL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2008
Implicit

Cum sa iti spun eu... faptele noastre bune daca nu sunt dublate si de credinta is ca un vesmant necurat:
Isaia 64:5. Toti am ajuns ca necuratii si [color=red]toate faptele dreptatii noastre ca un vesmant intinat.[/color] Noi toti am cazut ca frunzele uscate si faradelegile noastre ne luau ca vantul.

Daca bine inteleg din pasajul de mai jos, faptele trebuie sa fie dublate de credinta si invers:
Romani 4
18. impotriva oricarei nadejdi, Avraam a crezut cu nadejde ca el va fi parinte al multor neamuri, dupa cum i s-a spus: "Asa va fi semintia ta";
19. Si neslabind in credinta, nu s-a uitat la trupul sau amortit - caci era aproape de o suta de ani - si nici la amortirea pantecelui Sarrei;
20. Si nu s-a indoit, prin necredinta, de fagaduinta lui Dumnezeu, ci s-a intarit in credinta, dand slava lui Dumnezeu,
21. Si fiind incredintat ca ceea ce i-a fagaduit are putere sa si faca.
22. [color=red]De acea, credinta lui i s-a socotit ca dreptate.[/color]
23. Si nu s-a scris numai pentru el ca i s-a socotit ca dreptate,
24. Ci se va socoti si pentru noi, cei care credem in Cel ce a inviat din morti pe Iisus, Domnul nostru,
25. Care S-a dat pentru pacatele noastre si a inviat pentru indreptarea noastra.

Ca sunt oameni care sunt foarte morali... sa fie... si Pilat din Pont cred ca a fost un om foarte moral, dar ce folos daca nu a fost in stare sa recunoasca adevarul. Adevarul care era o persoana (Domnul Iisus Hristos). Dumnezeu vrea in cer oameni capabili sa il iubeasca sa il creada sa nadajduiasca in El si sa aiba fapte, Dumnezeu nu vrea doar oameni cu fapte bune.
Reply With Quote