Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 13.11.2006, 22:18:30
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel
Vreau sa te contrazic, cei din OD nu se cred superiori, nici neprihaniti, faptu ca nu sunt ca ceelalti te deranjaza? ca nu sunt intr-o oala cu toti? sa sti ca pentru multi preoti ei sunt un real ajutor in misiunea pe care o au, si ce este mai bine; un sat plin de cazane cude tuica unde oamenii sunt mai mult ametiti decat treji? si astea au biserica si preot, dar e cam degeaba! In oastea lui Hristos suntem cei care umblam alaturi de El, toti cu siguranta nu santem! Da am auzit predicatori de ai lor, ar putea fi un exemplu pt multi preoti care nu-si implinesc misiunea, eu nu vreau sa judec ca nu sant in masura, dar trebuie sa fim realisti, nu sa ne ascundem si sa zicem, "nu-i treaba noastra,ca de aia este preot" nu uita, suntem datori sa-l vestim pe Domnul, asa pe limba ortodoxa nu ca protestantii, dar sa-l vestim! Si singura mea durere cu privire la OD ramane aceea ca exista in ea foarte multe influiente protestanta, de astea trebuie sa ne ferim, nu de oaste in sine! Domnul Sa ne lumineze!
Asa o fi cum zici tu, ca adevart nu putem judeca, desi eu am avut de-a face cu unii si m-au convins ce fel priveau pe ceilalti. Dar poate experienta mea nu este reprezentativa pentru atitudinea lor generala. Cat priveste predicile, sunt mia ceva decat neoprotestantii. IN rest, imi place faptul ca sunt mai activi.
Reply With Quote