View Single Post
Vechi 19.07.2008, 19:01:49
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
41. Atunci va zice si celor de-a stanga: Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic, care este gatit diavolului si ingerilor lui.
42. Caci flamand am fost si nu Mi-ati dat sa mananc; insetat am fost si nu Mi-ati dat sa beau;
...
46. Si vor merge acestia la osanda vesnica, iar dreptii la viata vesnica.
Observi frate cuvintul cheie ... ATUNCI! adica la Infricosata judecata!

dar pina ATUNCI Dumnezeu ne iubeste pina-n ultima clipa a existentei noastre traite in LIBERUL ARBITRU, in LIBERTATE ABSOLUTA DE A FACE CE NE TAIE CAPUL, spre BINE sau spre RAU, el insa sta in Iubirea Lui si ne tine pina-n ULTIMA CLIPA fara sa ne judececi doar cu dragoste SI LUCRARI exprimate prin MILA( care da, atentie aici, nu neaparat placute simturilor noastre josnice insa MINTUITOARE IN OCHII LUI, desi pe noi aici ne doare)..., si asta deoarece Judecata vine la vremea ei, NU ACUM!!!! aici este punctul cheie asa cum bine ne Spune Mingiietorul prin evanghelii la versul 46 citat de tine...deci ATUNCI nu acum

Dumnezeu altceva nu stie decit sa IUBEASCA si sa ne ajute prin Iubire si lucrarile ei Iubitoare sa ne Mintuim

Nu este usor de acceptat acest paradox, socant pentru intreaga lume pentru TOT universul, cu care Iudeii pina-n ziua de azi nu se pot impaca
Reply With Quote