View Single Post
Vechi 19.07.2008, 22:07:57
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex
da ar fi disciplina....as fi de acord....cu crimele odioase....desi crestineste nu e....dar in cazuri de violuri...si pedofili....si taiat in bucati....trebuie...masuri dure!:angry:
Oare de i-am "taia"in bucati, am rezolva problema? Ar disparea sau s-ar rari pedofilii, violatorii, talharii, criminalii ? Multi nu realizeaza ca nu trebuie urat cel ce faptuieste, pentru ca pana la urma urmei, cel ce faptuieste aceste acte, este un om "bolnav", un om cu sufletul vandut diavolului. Oare pe cine sa uram ? Bolnavul sau boala ce o poarta? Prin uciderea bolnavului, boala nu va disparea nicicand. Educatia si apropierea de Biserica, de Dumnezeu, ar rari mult numarul celor bolnavi.Ganditi-va, dragii mei , ca diavolul actioneaza pe tot pamantul la fel, putem spune , tipic, peste tot la fel. Crimele, violurile si alte cele sunt oriunde la fel, regizate de un singur personaj sinistru: diavolul !
Reply With Quote