Subiect: UN SFAT
View Single Post
Vechi 19.07.2008, 22:26:50
bep_niko bep_niko is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Implicit

In primul rand:BUNA TUTUROR....eu snt cam noua p aici s incerc sa ma accomodez;).....o sa va spun cateva lucruri despre mine:am 16ani,snt studenta l liceu(am trecut in clasa a 11:cool:),si dupa cum vati dat seama snt l varsta adolescentei:D(multi spun k e dificila)insa eu vreau sa INVAT d l voi ..vreau sa-mi dati s mie niste sfaturi:)cum pot s devin din ce in ce o persoana mai buna....tr s va spun k snt o fire putin mai dificila:D(le spun tuturor in fata ce am eu chef/ce cred s am observat k p uni ii deranjeaza chiar ii ranesc,de obicei toate lucrurile le iau in gluma s multi imi reproseaja ca n pot sa fiu mai serioasa s au impresia k fac ,,misto,, d ei...insa trecutul meu este cam aiurea adik ma refer l partea k familia....am suferit cam mult;)s akuma incerc sa ma protejez s incerc sa nu ma atasez de ceilalti...desi uneori n prea pot....n snt obisnuita sami arat sentimentele advarate prefer sa par fata aia care rade/vorbeste 24 de ore p zi s n e niciodata trista....as vrea s incerc sa ma schimb;))de asemenea d ceva timp am inceput sa ma duk in fiecare duminica l biserca,tin posturile s studiez s bibilia:)...dar as dori sami spuneti ke ar tr sa fac...am auzit vb despre ,,cannon,,...ce este?:D....va multumesc anticipat:)...P.S:mai vreau s va cer un sfat;):eu am avut niste mari probleme k tatal meu...adik el cam nu se mai oprea din baut s facea mereu tam tam....s era s violent...a incercat d vreo 3 ori sa se sinucida s o data a vrut sa arunge casa in aer cand eram s eu p acolo prin casa...chiar daduse s dreumu l butelie...s multe chesti aiurea...akum ei au divortat(in sfarsit)s n ma sunat d mult(s cand a sunat ultima oara niki ce fac n ma intrebat)....s chiar dak a facut multe greseli am impresia k mie cam dor d el...insa(am uitat s spun k snt cam orgolioasa)n stiu dak sal sun sau nu?cred k dak o sal sun o sami fac tot mie rau pt cal cam stiu s n cred k o sal gasesc treaza:rolleyes:
Reply With Quote