View Single Post
Vechi 09.11.2005, 13:42:35
alecsandru alecsandru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daliapantelimon
[Intr-adevar, am altele de facut, dar uneori exista si aceasta problema.Nu le-am vorbit eu despre sfinti, ci au citit un articol al meu in care pomeneam de ei si de Maica Domnului. asta i-a intrigat. a fost un moment singular, nu s-a mai repetat, din fericire...
Da, imi cam pun mainile la urechi cand aud injurii si alte "intoxicatii vulgare", dar este grewu, oricum ar fi...cat de curand sper sa ma transfer, sa lucrez cu persoanele cu dizabilitati fizice, conform pregatirii mele. dar mai dureaza, din cate vad. Mila Domnului, vom trai si vom vedea.
am vorbit cu duhovnicul meu daunazi si mi-a zis- totul e stricaciune, smereste-te, ca daca te afli acolo, cu voia Lui te afli si te mantuiesti atat timp cat stai sub ascultare, sinul bisericii adevarate.Bun sfat...
Pai parca spuneai ca baptistii nici nu vor sa auda de Maica Domnului si Sfinti, si acum citesc articole, despre Maica Domnului si Sfinti, cuviosi oameni;)!?

.................................................. .................................................. .................................................. ..........................

Bun sfat, intr-adevar!:D
Reply With Quote