Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Am incredere in Sinod .. NU IN PATRIARH dar NUMAI atunci cand lucrarea Sinodului este organizata dupa cele 7 soboare ecumenice... Pentru ca altfel Sinodul (auzi ce spun monahii) NU ESTE VALID...ESTE UN SINOD TALHARESC...
DE aceea trebuie ceruta din nou adunarea membrilor sinodali.
Citeste frate ce spune Parintele IULIAN de la PRODROMUL: http://www.razbointrucuvant.ro/2008/07/19/nu-s-a-facut-nimic-sinodul-trebuie-anulat-interviu-cu-parintele-iulian-de-la-manastirea-prodromu-din-sf-munte-athos/
|
Deci nu ai incredere intr-un sinod,mai multi oameni,insa ai incredere intr-un singur om,monahul acela de la Athos,Iulian.Pai asa fiecare crede ce vrea,si nu este asta o porblema.Insa pe ce temei te crezi tu stapnaul adevarului?Nu ai argumente nici rationale,nici din Revelatie,de nici un fel.singurul tau argument este ura neconditionata impotriva unor oameni pe care ii consideri aprioric rataciti.Adu omule argumentele tale,macar unul,nu ale altora.Tu nu ai cap pe umeri?
|
Da frate sa stii ca in CAZUL DE FATA am mai mult incredere in monahi...
Si sa stii ca nu este SINGURUL monah care nu este de acord cu decizia luata de sinod.
Majoritatea MARILOR DUHOVNICI nu sunt de acord...intreaba tu un Arsenie Papacioc, un Justin Parvu si ai sa vezi ce-ti spun.
Si-ti mai spun un lucru...In timpul regimului Ceausescu si al regimului Antonescian...NICI UN IERARH NU A FOST MARTURISITOR AL TEMNITELOR.
TOTI AU FACUT COMPROMISURI. AU VANDUT CREDINTA ATUNCI CA SA SCAPE DE TEMNITA.
SINGURII DUHOVNICI CARE AU FOST MARTURISITORI AI CREDINTEI ORTODOXE SUNT MAJORITATEA MARILOR DUHOVNICI MONAHI DIN ZILELE NOASTRE.
GEN JUSTIN PARVU, ARSENIE PAPACIOC, IOAN IOVAN, GHEORGHE CALCIU, TOTI ACESTIA AU SUFERIT PENTRU CREDINTA IN HRISTOS LA LAGARELE DE LA AIUD, GHERLA ,PITESTI (CRED CA ATI AUZIT DE EXPERIMENTUL DE LA PITESTI) ETC