20.07.2008, 16:00:12
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Citat:
Īn prealabil postat de iosif
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
"Intreaba-te si adu-ti aminte daca n-ai vazut cumva pe altul facand grele pacate si tu i-ai ingaduit sa le faca, ori te-ai facut ca nu le vezi, caci de s-a intamplat aceasta, ai luat parte la pacatul aceluia si raspunzi de el inaintea lui Dumnezeu".
Asa scrie in cartea mea de rugaciuni. In cartea ta de rugaciuni nu scrie la fel, Iosif?
|
Dar tie de ce ti se pare ca esti partasa la pacatul asta? Ori ti-a fost tie cerut sa-l ierti? Ori l-ai determinat tu sa se impartaseasca acolo? Ori ti s-a cerut tie parerea?
Anca, draga, ceea ce citesti tu in cartea aceea se refera la pacatele straine, adica cele care se savarsesc de catre altii si la care ai si tu parte, fie ca i+ai indemnat, fie ca nu i-ai atentionat... E cu totul alta mancare de peste aici!
Te imbratisez!
|
Deci, Iosife, daca eu vad imaginile cu impartasania la greco-catolici si zic in gandul meu "Bine a facut!", nu am incuviintat cu gandul la acea fapta, facandu-ma partasa?!?
Chiar ma intereseaza acest aspect.
Doamne ajuta!
|
Sa nu dusmanesti pe fratele tau in inima ta, dar sa mustri pe aproapele tau, ca sa nu porti pacatul lui. ( Leveticul 19, 17)
|