Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de Dia20_diana
Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Pai toti medicii sinceri de pe Terra,spun acelasi lucru.contraceptia pentru femeie se lasa cu boli nervoase,hormonale,sterilitate;eu am o prietena care foloseste contarceptibvele,pilule.Mi-a spus chiar ea.Arata atat de imbatranita,slabita,parac n-ar mnaca nimic.Si nu fumeaza,nu bea nu se drogheaza.
|
probabil nu i le-a presris pe cele care ii corespund corpului ei...contraceptivele au si un rol medical, nu doar cel de a proteja de o sarcina, in unele cazuri ele rezolva multe probleme ginecologice, dar aici este alta poveste
|
Eu nu stiu chiar asa multe despre aceste pilule.Insa cand o vad cum arata,imi este asa mila de ea.Am sa vorbesc cu ea,sa vad ce spune.Problema este ca ea nu vrea sa aiba copii,si eu cred ca asta este pacat,si pacatul atrage dupa sine suferinta.Ma gandesc ca orice alte pilule contraceptive i-ar prescrie medicul,ramane problema cu Dumnezeu,care nu este de acord cu nici un fel de contarcepite.Cred ca sufere fiindca se impotriveste lui Dumnezeu.
|
Poate ca e bolnava. Ar fi bine sa isi faca un set de analize. Poate nu mananca cum trebuie, fumeaza, nu doarme destul, cine stie.
Din cate stiu eu o femeie trebuie sa aiba unul-doi-trei sau mai multi copii ca sa fie sanatoasa pana la adanci batraneti. Neaparat trebuie sa aiba copil/ii. Am si auzit ca de in unele cazuri de boli ginecologice grave doctorii recomanda un copil, sarcina curatind boala.