Citat:
Īn prealabil postat de C-tin
Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
Eu unul ii felicit pe preotii care si-au facut sindicat,si-i incurajez sa nu cedeze in fata presiunii ierarhilor,pe careii doare drept in cot de canaone si randuiele.Pe ei ii intereseaza doar banii si puterea.
|
Ce sa-i faci frate, orice pom mai are si uscaturi!!! Dar stii ca atunci cand vine cate un vant se scutura cele stricate si nu cele verzi si sanatoase. Asa se face cernerea...!
Si nu-i mai felicita ca-si fac sindicat ca asta denota lipsa de credinta in Dumnezeu, in dreptatea lui Dumnezeu. Mai bine ar insista in rugaciune si ar avea rabdare decat sa alerge dupa dreptatea lumii!
Deci, in final sa bagam de seama ca NU TOTI PREOTII SUNT NETREBNICI!
|
Eu i-am felicitat pentru ca lupta impotriva nedreptatii,cu armele pe care le pune la dispozitia societatea noastra.Nu zice si Mantuitorul "Fericiti cei ce flamanzesc si insetoseaza de dreptate".Oare Sf Ioan Gura de Aur de a fost exilat si caterisit de farii lui episcopi.Tocmai pentru ca lupta sa face dreptate impotriva Imaparatesi si impotriva clerului rapace.Apoi sa stii ca tocmai pe asta se bazeza si toti talharii din lumea asta,in care itra si mult ierarhi si preoti.Se bazeaza pe lipsa noastra de reactie.Pai David,imparatul ,tocmai drepatea divina o implinea cand ii omora cu sabia pe paganii care isi faceau de cap.La fel Stefan cel Mare,Mihai Viteazu,Mircea cel Batran si toti domnitori nostrii mari au avut curajul sa lupte.Lumea acaesat nu trebuie lasata in sema talharilor si ucigasilor,ca este tot creatia lui Dumnezeu.Trebuie sa luptam,sa nezbatem ca sa auzim si noi din guta Mantuitorului "Fericiti cei ce flamanzesc si insetoseaza de drepatate,ca aceia se vor satura"