Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 21.07.2008, 10:01:26
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Cristi ,Petre Tutea spune ca Dumnezeu poate fi descoperit prin revelatie.
Argumente ca exista Dumnezeu nu prea putem aduce ,credinta o ai sau nu o ai.
Mai sunt minunile ,dar cei care asteapta minuni sa creada in Dumnezeu au o credinta slaba.
"fericiti cei care nu au vazut si au crezut" spune Mantuitorul sfantului Toma.
Pe mine necazurile m-au adus la Dumnezeu si te rog sa ma crezi viata mea s-a limpezit si aproape zilnic descopar binefacerile venite de la Dumnezeu.
Sf.Teofan Zavoratul spune ca aceea e credinta cand nu mai ai nici o speranta si singurul de la care astepti izbavirea e Dumnezeu.
Si mai lasati preotii ,nu inteleg cum unii vad nevrednicia preotilor peste tot ,ei cand slujesc au harul primit la hirotonie.
In rest ,viata lor nu ne intereseaza.
Nu inteleg ,eu numai preoti buni am cunoscut ,e adevarat ca nu toti au aceeasi ravna catre Dumnezeu.
Cand esti la servici si iti faci meseria ,treaba ta ,se mai uita cineva cum esti ,bun sau rau ,credincios sau ateu?
Nimeni nu se intreaba ,nici macar superiorii tai.Important este sa iti faci lucrarile ,sa duci treaba la bun sfarsit.
Va smintesc preotii?
Cautati biserici cu preoti pe placul vostru ,asta nu e un argument pentru necredinta.
Si apoi ce conteaza ce fac ei ,in fata Judecatorului fiecare vom da socoteala de ce am spus sau facut ,inclusiv de aceste barfe aduse preotilor.