Citat:
În prealabil postat de moshu
Multi dintre cei care CRED in existenta OZN-urilor nu stiu mare lucru despre acest fenomen, nu sunt informati, documentati... Bunaoara, un om inteligent si cultivat ar stii ca o nava spatiala ii trebuie ceva calitati extraordinare, la limitele stabilitatii fizice si chiar dincolo de ele, sa treaca dintr-o galaxia in alta... in plus, se pune si probelma timpului... caci daca se construieste o astfel de nava, vizitatorii nostri la coborare ar trebuie sa aiba o varsta matusalemica, iar stiinta a dovedit ca orice e organic, si in genere, un organism organic superior evoluat (ca corpul omului), nu traieste sute de ani. Iar daca excludem toate astea, si zicem ca totusi se poate, nu trebuie sa uitam esenta unei nave spatiale care e capabila sa treaca dintr-o galaxie in alta dar se prabuseste, culmea culmilor pe pamant, in zona 51... adica un desert din america care, dupa incident, devenise o oaza prospera ce ridica economia tarii... sfatul meu, de la un laic pacatos catre mireni e sa nu va lasati amagiti de naluciri prostesti... sunt oameni care nu cred ca in biblie si cred in ultima carte citita, cum ar fi codul lui da vinci. cercetati cu ratiune!
|
Fizica moderna admite posibilitatea existentei asa-numitelor gauri de vierme, prin care teoretic se poate trece instantaneu catre o zona de Univers foarte indepartata. Este posibil ca alte rase sa fie mult mai inteligente ca oamenii si sa inteleaga tainele Universului intr-un mod mult mai adanc ca noi. De fapt, noi nu stim mai nimic despre ce ne inconjoara, in sfarsit, abia am descoperit ca pamantul e rotund...
Si apoi, galaxia noastra e imensa, continand vreun miliard de stele. Cea mai apropiata este Alfa Centauri la 4 ani lumina. Urmatoarea... vedeti pe net. Cele mai apropiate planete locuibile pot fi la distante de ani-lumina, nu de generatii-lumina. Mai este varianta celei de-a zecea planeta chiar in sistemul nostru solar, a carei existenta a fost calculata de astronomi.
Nu mai spun de varianta unor dimensiuni paralele cu a noastra unde poate exista viata. Ceva perfect similar cu dimensiunea ingerilor care sunt langa noi si nu-i vedem.