Citat:
În prealabil postat de mihailt
Mai Cozia stii cum zice parintele Cleopa?
Ca daca Dumnezeu nu ar pazi oamenii la cata ura de oamenii are Satana nu ar ramane om pe Pamant in juma de ora.
Cum s-o fi ars Sodoma si Gomora?
Oare nu si-o fi ridicat Dumnezeu pazirea sa de deasupra lor si a venit diavolul si i-a ars?
|
@Mihail: Ca daca Dumnezeu nu ar pazi oamenii la cata ura de oamenii are Satana nu ar ramane om pe Pamant in juma de ora.
Ceea ce ii tine pe oameni este Dumnezeu insa nu DIRECT(ca L-am vedea si am muri, deci nu se poate) ci prin legile sale date noua, prin Fiul Sau, prin Iubirea sa. Oamenii rezista mai mult de "juma" de ora prin rugaciunile milioanelor de sfinti care se roaga pentru noi
...si de faptul ca INCA MAI AVEM O UMBRA DE RECUNOASTERE A APCATOSENIEI NOASTRE data de CRESTINISM
daca nu era crestinismul muream demult!
Sodoma si Gomora a ars deoarece constiinta lor A ADORMIT COMPLET(si s-a pus in miscare ACEL CEVA)!...este poate ceea ce se intimpla cu noi in prezent , incet incet ne indrptam spre adormire completa, iar cind SE VA COMPLERTA atunci LEGILE stabilite de Dumnezeu se vor pune in miscare, deci nu DUMNEZEU ci Legile Sale de care nu scapi oricit ne-am da noi cu fundul de pamint