Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 21.07.2008, 19:14:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
1.M-am enervat ca o dati inainte cu biblia voastra de 2 lei de fiecare data cand nu stiti ceva

2."Poi daca pricepi ceva nu inseamna ca ce nu pricepi e fals" Io n-am zis ca nu pricep bilia, doar ca e plina de contradictii si nu reuseste sa explice nimic din ce se intampla

3.Argumente logice - Eu ti-am raspuns la intrebarea "Cine?"

4.Arata-mi 10 inventii moderne care merg pe "ADEVARURILE" scrise in biblie. 10.

5. Poi mai scriam eu atata daca nu ma lasa Dumnezeu?

6. Cum te poate ademeni la curvie si pacatuire un voltmetru?

7. La ce folosesti tu aparatura e problema ta. Interzici cutitele daca unii se omoara cu ele? Interzici masinile daca unii omoara oameni cu ele? Interzici biblia daca cineva da in cap altcuiva cu ea?

8. Faptul ca tu comuci pe internet cu alti crestini poate fi numita parte buna?

9. Ba da, mincinosii isi pot face unelte perfectionate, de exemplu biblia, bisericile, preotii, postul, toate ritualurile.

10. Matematica si fizica sunt prostii si minciuni. Chiar in acest moment, pozitia literelor care apar pe ecran este calculata matematic.

11. Nu stiu de ce ai ajuns asa, probabil ca erau prea grele matematica si fizica si ai zis, "Dumnezeu le-a facut pe toate!".

Asta ca sa nu spui ca nu ti-am tratat toate "argumentele".

Astept raspuns la cele 11 puncte.
1) Cine a zis ca nu shtie? shi Biblia a zis Adevarul de ex: ca pamantul e rotund inainte ca oamenii aia de shtiintza ai tai care le shtiu pe toate pe dos sa ishi dea seama... eu tzi-am aratat ca nu minte Biblia shi nu am fugit la ea cand nu am shtiut ceva ci tzi-am aratat cu argumente ca ce scrie acolo e Adevarat deshi pare neverosimil abea in zilele noastre cand oamenii de shtiintza au venit cu teorii absurde ale mintzii lor.

2)Nu exista nici o contradictzie ci doar multzi oameni care au ramas sa creada mai degraba in ingamfarile lor, pierzandu-se pe ei inshishi, venind astfel mereu in contradictie cu ce le cerea Dumnezeu, caci ii chema la cinstea pentru care ii crease iar lor le placea mai degraba pacatul shi minciuna,... Tu pricepi poate ce scrie dar daca nu pricepi cat este de unitara shi de lipsita de contradictzii inseamna ca nu vezi ca este scrisa de o singura mana, de Mana lui Dumnezeu condusa de Duhul Sfant...

3) ai dat raspuns la intrebarea cine? spunand ca oamenii de shtiintza se incapatzaneaza sa nu creada? poi ala a fost un raspuns pironic aberant plin de gluma ce nu argumenta nimic ci ma facea sa ma inchin lor pentru ca scriu la un PC sau ma uit la TV sau ca ma folosesc de tot felul de aparate, dar ce le face pe ele sa mearga daca nu ceea ce a creat Dumnezeu? prin ele ce circula shi cum merg ele daca nu le punea Dumnezeu fortzele shi proprietatzile acestea pe fiecare in granitzele lor? Deci n-ai dat raspunsuri ci ai ramas perplex, deci mut! shi scotzand oamenii tai de shtiintza la inaintare, sa te ascunzi dupa ei... poi atunci notele alea mari la ce tzi-au folosit daca in loc de raspuns mi-ai dat aparate? cand eu vorbeam de alte lucruri, de fizica ce statea la baza aparatelor, deci a legilor pe care tzi le-am pus la indoiala prin argumente stiintzifice aratandu-tzi ca nu sunt valabile teoriile... caci daca ar explica nu ar avea puncte care sa contrazica legile shi explicatziile lor...

4)orice inventzie are la baza o proprietate descoperita aproape intamplator, a Creatziei facauta de Cel ce a scris shi Biblia iar apoi s-au straduit s-o explice matematic sau fizic dar n-au prea reushit... doar s-au straduit sa foloseasca ce au descoperit... Pe Dumnezeu nu-l intereseaza stiintza asta inutila cand tu ramai pacatos shi itzi pierzi sufletul, Biblia a fost data pentru ceva mai mult decat Shtiintza care studiaza creatzia ci pentru Shtiintza care studiaza Creatorul! shi atunci vei pricepe shi creatzia in adevaratul ei sens...

5. Nu mai scriai, deci ar trebui sa-i multzumeshti ca te lasa deshi l-ai parasit. deci de aici potzi sa tragi o mica concluzie de cum este el shi cum sunt altzii... dar L-a durut.

6. un voltmetru? poi vorbeam de voltmetru? dumneata despre voltmetre ai vorbit cand ai aratat cate aparate sunt shi cum ar trebui sa multzumim noi oamenilor de shtiintza ca prin ele suntem plini de "lumina" shi naluciferizari vizuale shi auditive ale atator creatzii de succes...?

7) Da, interzici la anumitzi oameni cutzitul, pushca, drogul, sau altceva pana se linishtesc ca alea sunt facute sa ucida, sa taie, sa distruga, dar cu Biblia ca da unii in cap trebuie sa vezi cine distruge cartea sau cel ce o foloseshte in alte scopuri shi ca un obiect contondent... deci pironiile tale nu demonstreaza nimic.
La ce foloseshte fiecare aparatura e problema lui... dar shi a semenului lui ca daca se contamineaza cu pacatuirea atunci aia shi-o manifesta pe tine, atunci ce te faci?

8) Da, poate fi numita parte buna tot ceea ce faci shi te foloseshti in sensul mantuirii tale....

9) da, asha shi-au facut sectantzii cum spui dumneata dar creshtin-ortodocsii au primit de la Dumnezeu. Deci vezi shi dumneata cine sunt mincinoshii, cine te amageshte, intreba-te shi referitor la oamenii de shtiintza pe care ai invatzat sa-i crezi asha cum defapt trebuia sa-i crezi pe sfintzi caci ei au dovidit ca-s demni de crezare, pe cand oamenii de shtiintza te-au imbarligat cu vrajeala shtiintzifica...

10) nu este calculata matematic, ci asha vezi dumneata ca este calculata cu aparatul ala matematic care pare sa explice cate ceva, dar aparatul ala matematic este luat din ceea ce era creat deci asta nu confirma altceva decat intzelepciunea creatorului shi nu a celui ce s-a luat dupa creator shi pricepand cate ceva a folosit spre alte scopuri creatzia... Matematica shi fizica nu sunt prostii shi minciuni ci prostii shi minciuni spun cei ce le folosesc in lipsa Adevarului, in lipsa Creatorului, mintzind cu ele crezandu-se atotshtiutori... asha cum un om rau poate folosi cutzitul la taiere de gaturi... in loc sa se multzumeasca sa-l foloseasca exact in scopurile pentru care a fost creat, in folosul indeletnicirilor sale pashnice...

11) Ba, matematica shi fizica au fost ushoare, Biblia e mai grea, dar asha au zis aia, prietenii tai, oamenii de shtiintza, ca decat sa priceapa Adevarul Biblic shi sa-l recunoasca, mai bine au recunoscut doar ce pricepeau ei shi au zis "Dumnezeu nu exista" ca sa nu mai trebuiasca sa dea socotela pentru minciunile shi teoriile lor...
Deci e invers povestea, iar eu am glumit cand am zis ca-s batut in cap ca sa cautzi dumneata cine sunt aia shi sa nu mai stai asha nervos... shi suparat.

12) Poi n-ai tratat nimic ci ai fost superficial shi autosuficient pentru ca ai impresia ca shtii ceva matematica shi fizica, cand n-ai facut altceva decat sa studiezi teoriile altora o viatza crezand ca sunt totul... dar eu tzi-am aratat ca sunt false shi dumneata nu ai reushit sa obiectezi la subiect ci ai facut circ shi parodii shi pironii specifice celor atotsuficientzi pentru ca au fost imbolnavitzi de oamenii de shtiintza cu modelarile lor absurde despre lumea in care traim... unele, nu toate, ca doar nu or fi cu totzii absurzi... ca unele lucruri shi le-au scos din proprietatzile observate din practica... deci pare ca le-ar confirma practica... le confirma practica dar nu asha cum le explica ei... caci ei mint mult crezand ca potzi explica ceea ce nu se poate explica niciodata complet... decat doar in functzie de nivelul de cunoashtere al fiecaruia, extrapoland apoi cu totul nejustificat shi absurd... ca intr-o geometrie, ca intr-un spatziu ideal... pare dar nu e... nu pushca!