Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 21.07.2008, 19:28:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristitodoran
Cu C14 se face datarea pana la 70.000 de ani in trecut.

Pentru fosile vechi se foloseste rubidium/strontium, torium/plum, potasiu/argon, argon/argon, sau uranium/plumb, toate avand perioade de injumatatire mari de la 0.7 la 48.6 miliare de ani.

"nu in ultimul rand in spatziu s-a arata existentza unor gauri negre asimilate ca nishte captatoare, de masa, iar lumina in preajma lor este deviata deci atrasa deci iata ca i se schimba viteza, iar daca ar fi constanta aceasta viteza shi la ea se mai adauga viteza din preajma gaurilor negre datorate atractziei, atunci iata ca viteza respectivilor fotoni este mai mare de 3x10**8m/s cum spune ca este maxima... " - i se schimba viteza (adica se poate mari sau MICSORA).

Viteza luminii nu este constanta, se vede ca nu ti-a placut fizica si matematica. c se refera la viteza luminii in VID. Lumina in spatiu nu are viteza egala cu c, ci mai mica.

Faptul ca te atrage o gaura neagra asta nu inseamna ca se schimba viteza, ci se schimba TRAIECTORIA, o mica, mare diferenta.
poi nu are importantza cu ce element se face datarea, tzi-am explicat ca suntem de 7500 de ani aici shi de 5500 de dupa potop, shi ca legea radiatziei de injumatatzire nu e valabila cum o aplica ei...

tzi se pare putzin asha-i? dar ia gandeshte-te catzi oameni au aparut in ultima mie de ani? sa vezi ca se poate sa fie adevarat shi sa fim creatzi shi totul sa fie creat doar de 7500 de ani, inclusiv stelele shi toate cate sunt shi se vad, iar baietzii tai le-au intins spre infinit ca sa para minciuna mai verosimila ca daca le trimitzi lucrurile spre infinit adica spre necunoashtere, ca aia inseamna infinit, in departare, atunci fraierii nu se mai prind, fiindca fiind departe de ei lasa teoriile asha dandu-le crezare infailibila...

deci sunt aberatzii datariele cu elemente radioactive, functzionand pe ipoteze false shi pe legi false, ei doar masurand nishte cantitatzi shi pe baza lor fac afirmatzii aiuritoare in conformitate cu teoriile lor... cosmogonice.

poi viteza luminii era vorba de aia maxima, ca nu poate fi depashita, shi tocmai ca mi-a placut, iar eu tzi-am demonstrat ca poate fi mai mare caci deviatzia daca e observata inseamna ca daca lumina ar avea directzia spre gaurile negre ar depashi viteza maxima deoarece ar actziona asupra ei o fortza care ar acelera particula spre infinit... deci iata ca nu este maxima nici in vid, iar vidul este absentza substantzei shi fortzelor ce interactioneaza iar spatziul cosmic asha era aproximat... dar tzi-am aratat ca e mai mare inclusiv in spatziu unde trebuia sa fie mai mica...

cum sa nu fie constanta? ca doar era vorba de teoria ce afirma conservarea impulsului in vidul ipotetic shi se afirma ca este fixa shi maxima... deci iata ca tzi-am demonstrat ca nici baza fizicii nu este corecta intrucat se bazeaza pe nishte ipoteze in conditzii ideale pe care le considera drept bune spre infinit shi apoi pe ele concep dezvoltarea teoriei... deci tzi-am aratat la inceput ca insashi conservarea impulsului este o ipoteza falsa deoarece se presupune ca masa ar ramane identica la infinit lucru care este un fal sau o idealizare extrapolatoare... deci doar pe o fereastra temporala f mica se poate considera ca masa ramanand constanta s-a conservat impulsul... shi nici atunci nu-s foarte sigur ca se poate presupune ca este adevarat...

shi asha mai departe...???