Citat:
|
În prealabil postat de anita
Cristi ,mergi inainte cu ateismul tau ,Biblia nu e de doi bani ,e plina de metafore si sensuri pe care voi ateii nu stiti sa le interpretati.
Eu cred ca discutia poate fi incheiata din punctul meu de vedere.
Preotul de la biserica unde merg eu spunea ca ateii sunt mai rai decat demonii ,cel putin acestia il recunosc pe Dumnezeu ,chiar daca s-au razvratit impotriva Lui.
Oameni de stiinta au crezut in existenta lui Dumnezeu si tu vrei sa ne demonstrezi ca nu exista.
Nu stiu cine l-a facut pe Dumnezeu ,asta e o taina care s-a dezvaluit celor care au ajuns sa il cunoasca in revelatie.
E comod ateismul celor mandri si care vor sa isi faca voile in aceasta viata.
Ai grija ,macar sa nu iti mai bati joc de cele sfinte sa nu te ajunga mania lui Dumnezeu.
|
Le-am inteles prea bine cand eram crestin de asta am ajuns ateu. Daca discutia poata fi incheiata din punctul tau de vedere, nu mai posta.
Preotul zice ca sunt mai rai decat demonii... Ce surpriza... Pai ce o sa zica? Ca avem dreptate, ca nu exista dumnezeu? El ce ar mai face dupa aia? Intradevar, oamenii de stiinta au crezut in existenta lui dumnezeu, acum sunt foarte putini care mai cred, iar din cei mai de seama aprope nici unul.
Faptul ca unii cercetatori cred ca exista asta nu deomnstreaza nimic. Pentru a demonstra ceva trebuie experimente, previziuni valide s.a.m.d.
Explica-mi te rog urmatoarea "metafora":
Regi 4
23. De acolo s-a dus el la Betel. Și cum mergea pe drum, au ieșit din cetate niște copii și s-au apucat să râdă de al zicând: "Hai, pleșuvule, hai!"
24. Iar el, întorcându-se și văzându-i, i-a blestemat cu numele Domnului. Atunci, ieșind din pădure doi urși, au sfâșiat din ei patruzeci și doi de copii.
25. De aici Elisei s-a dus la muntele Carmelului, iar de acolo s-a întors în Samaria.
Nici macar nu suna a metafora...