Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 22.07.2008, 23:57:40
cristitodoran_1 cristitodoran_1 is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de petrurar
todorane, mie imi pari putin mai mult decit isteric. nu tipa, mama, ca te inteleg.
eu, ca si crestinortodox, iti respect convingerile.
cine te injura nu este crestin in adevaratul sens al cuvintului.
SI NU AI CUM SA FII SFINT, DUMNEZEULE DOAMNE, ODATA CE ESTI ATEU.
:D
so, calmeaza-te si accepta si tu ca sint oameni care cred in ceva.
si as mai zice ca nu esti ateu, ci anticrist.
pe mine ma supara autosuficientii imberbi care zic ca sint atei, cind de fapt sint impotriva crestinismului.
eu chiar as vrea sa discut cu un ateu care isi pune intrebari in ceea ce priveste originile lumii, ale omului...
deci, tudorane, nu mai urla ca sint botezati copii sau ca merg oameniii la biserica.
lasa fotonul si neutronul si intreaba-te de ce nu esti maimuta, ci om.
asta asa, ca un exemplu.
Hahaha, cica tip.

A tipa pe internet inseamna sa scrii cu LITERE MARI. Asa cum ai scris tu

Deci nu mai tipa. Tonul tau este mai mult decat jignitor. Ma numesti antihrist, autosuficient imberb. Nici nu caut sa vad ce inseamna. Cred ca esti ce poate fi mai rau oferit de crestinism, spui ca tolerezi? :) Ma lipsesc de asa "toleranta"

Eu nu mi-am pus intrebari? Mi-am pus, mi-ati raspuns, v-am raspuns la raspunsuri, desfintandu-le. Acum ca nu mai aveti ce sa spuneti recurgeti la injurii si rastalmaciri. Raspunsul la fotoni este sa-l las, probabil ca nu-l intelegeti.

Stiu raspunsul la intrebarea de ce nu sunt maimuta si sunt om, se cheama evolutie si nu ma simt jignit de faptul ca sunt inrudit genetic cu maimutele. Voi in aroganta si atitudinea superioara pe care o aveti va simtiti jigniti.

Chiar imi pare rau ca mi-am pierdut vremea scriind aici, dar totusi am ajuns sa inteleg cat de periculosi sunteti pentru societate. Nu acceptati nimic nou, inventati argumente, prin "toleranta" intelegeti "TACI DRACULUI SI DU-TE DE AICI!".

Ti-ar fi stat bine in Inchizitie, ai fler.