View Single Post
Vechi 23.07.2008, 11:33:21
elena1974 elena1974 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.05.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citand Cozia

Dar oare tu cum il tratezi?

Iti dai seama ca nu-l aplaud cand vorbeste urat,am explicat de nenumarate ori ca nu prin tipete si vorbe urate ne impunem o parere ci prin argumente.Si daca nu avem acele argumente mai bine am renunta sa ne impunem punctul de vedere.
Problema nu este la mine ca nu mai suport,ci la el ca ma acuza ca nu-i mai ofer afectiunea pe care i-o ofeream cand se purta frumos cu mine.Cred ca gresesc dar nu mai pot sa mai fiu cum am fost.Il iubesc foarte mult,sentimentele puternice care au existat la inceput nu vor disparea niciodata definitiv...numai ca imi este frica sa mai sper ca va fi bine.Este bine o luna doua dupa care ma astept deja la ceva rau.
Imi spune ca m-am inchis intr-un glob de sticla.O sa spuneti ca asta inseamna ca nu pot sa iert...voi vorbi si despre aceste aspecte cu duhovnicul maine.
M-am indepartat de el tocmai pentru a nu mai fi afectata de comportamentul lui...dar nici macar nu poate sa astepte macar cu aceste tipete pana ce doarme copilul...cand vrea sa tipe...tipa.
I-am spus ca daca mai face circ de fata cu copilul..i-au baiatul si merg la prieteni si le spun ca astept la ei pane ce se mai racoreste sotul...s-a cam speriat..dar nu l-a tinut mult.
va iubesc
Reply With Quote