Citat:
În prealabil postat de anita
Da suntem niste bucati de carne stricata ,bine ai zis ,si asta se vede cand murim.
Doar sufletul ramine ,cu cele bune sau rele pe care le-am facut in timpul vietii.
Si bolnavi sunt sufleteste cei care il neaga pe Dumnezeu.
Eu am fost atee in liceu si in facultate si mult mai tarziu mi-am schimbat convingerile ,cand am inceput sa am probleme cu copiii ,nu atat de sanatate cat de comunicare.
Trebuie sa intelegi ca a-l nega pe Dumnezeu nu este egal cu inexistenta Lui.
Dumnezeu te iubeste si pe tine si cei asemenea tie .Soarele rasare pentru toti la fel.
Cand sfantul a zis ca ne trece la cheltuieli el se refera la ce ne rezerva Dumnezeu in viata de dupa moarte .
|
Demonstreaza existenta sufletului.
Eu nu il neg, eu pe baza dovezilor care se aduc pentru existenta lui am ajuns la concluzia ca nu exista. Veniti cu dovezi calumea. Faptul ca tu aveai probleme de comunicare cu copii si le-ai rezolvat rugandu-te sau mai stiu eu ce, asta nu inseamna ca exista. Ci doar ca ai avut un moment de slabiciune si rugandu-te te-ai linistit punandu-ti speranta intr-un principiu extern. Spune-mi cine a rezolvat problemele? Tu sau dumnezeu? Daca privesti mai atent ai sa vezi ca tu. Rugandu-te doar te-ai calmat pentru a privi lucrurile mai bine.
Si eu am avut probleme in viata. Nici una nu s-a rezolvat prin minune. M-am calmat si am analizat la rece ce era de facut.
Dovedeste ca dumnezeu ma iubeste. Ai vorbit cu el? Poti sa repeti aceasta experienta. Roaga-l sa-mi apara in fata si sa-mi spuna ca exista. Daca este omnipotent nu ar trebui sa fie o problema. V-ar scuti si pe voi si pe mine de discutii inutile daca exista. In exprimarea mea nu am vrut sa te jignesc ci doar sa-ti explic cum m-ar putea convinge pe mine mai simplu.
Stiu la ce s-a referit sfantul, adica suntem ca niste dejectii care nu au ascultat de dumnezeu si trebuie sa suferim. Nu mi se pare corect. Cam asa se comportau toti dictatori. Asta este idealul vostru de dumnezeu?