View Single Post
Vechi 15.11.2006, 11:19:23
julia julia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2006
Implicit

Ca toti ceilalti iti dau si eu un sfat.Daca tot vrei o prietena ,de ce nu intri intr-un chat ca sa vb. si sa intalnesti pe cineva??Astfel vei avea multi prieteni si iti vei ocupa timpul conversand si nu te vei mai gandi la sinucidere.Si nu uita o depresie se vindeca foarte bine comunicand cu ceilalti,insa comportate natural si nu incepe iar cu obesesiile de sinucidere pt. ca ii vei speria pe toti.Sper ca dupa aceea nu vei fi prea dependent de internet....Sa stii ca toata lumea are momente in viata cand zice gata!nu mai vreau sa traiesc!Si eu am avut probl. in sensul asta-desi studiasem la facultate nu aveam serviciu si mi se parea ca sunt o paria,ca traiesc inutil .Pe de alta parte trebuia sa astept inca la mana parintilor mei si asta mi se parea o situatie jenanta.Nici mama nu ma ajuta prea tare caci imi zicea "sa ies pe strada sa-mi caut serviciu ori sa ma marit" ,si nici fratele meu care de multe ori imi zicea ca nu merit sa mananc, si astea se intamplau desi eu eram gospodina in casa!!Cand se intamplau toate astea, nu aveam nici un prieten pt. ca ma izolasem f. tare si credeam ca-s toanta si urata desi nu-i deloc asa.M-a ajutat Dumnezeu si-am inceput sa fac pragatire la lb. engleza cu copiii si asa am iesit din situatia mea disperata si am inceput sa ma consider o persoana normala in rand cu ceilalti;vazand ca obtin rezultate frumoase si ca lumea ma cauta, am priceput ca valorez si eu ceva ca persoana.Acum dupa atata timp iata-ma-s la casa mea proaspat casatorita si extrem de multumita.Datorita Milei Domnului n-am incercat sa-mi iau viata si sunt foarte fericita ca traiesc!!
Reply With Quote