Pe tine te baga astia cand vor sa scape de cineva?
Prin mutunachele de plus faceam referire la modul in care in loc ca voi sa demonstrati existenta lui d-zeu, puneti pe altii. In sensul ca nu eu trebuie sa demonestrez neexistenta unui lucru, ci voi trebuie sa demonstrati ca exista cu argumente plauzibile.
Cu fotonii se vede ca nu ai citit discutia cu vsovi. El spusese ca au masa si ca viteza luminii in vid poate fi depasita. Eu i-am demonstrat ca se inseala. In nici un caz n-am vrut sa demonstrez inexistenta prietenului vostru imaginar folosind fotonii.
Se vede clar ca altceva in afara de insulte nu stii sa spui.
De retrocedari ai auzit? Stii ce inseamna? Stii ca s-au retrocedat paduri de mii de hectare bisericii?
Vino cu raspunsuri domnule, nu cu injurii si mistouri de mahala.
Sunt ateu.
ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s.m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități.
Nu cred nici in paranormal. Sunt de asemenea si sceptic in mai toatea privintele. Daca ceva nu mi se pare plauzibil ma documentez.
Ti-am mai zis o data, vorbesc despre dumnezeul crestin aici pentru ca este un forum CRESTIN ORTODOX care "trateaza" ateismul. Ar fi ilogic sa ma apuc sa le cer sa demonstreze existenta lui Zeus de exemplu, ar insemna sa-si nege credinta.
Ai auzit si tu de istoria religiilor? Esti clasa a 12-a cumva? Mai bine invata la bac ca nu prea cred ca l-ai luat, sau stai, tu n-ai nevoie sa inveti, te ROGI.
Daca tu imi zici anticrist, io iti zic mutunache_anti_argumentatie. Na, demonstreaza-mi ca nu esti si n-am sa-ti mai zic. :)
Pa, mutunache_anti_argumentatie, rimeaza putin. Astept cu nerabdare raspunsul tau mutunache_anti_argumentatie. Sunt curios cum o sa-mi spui, satana, anticrist, antimoise, antieva+adam=love, antitine, antibiserica, anti fleosc. Jignirea arma prostului. Ma amuzi. PAAAAAA
|