Subiect: Cum va rugati?
View Single Post
Vechi 23.07.2008, 22:49:04
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

"Restul este filosofie seaca,cine sta pururea langa Hristos,nu are cum sa fie mandru,rautacios,viclean."...a spus Jan printre altele,nu stiu sa quotez,poate ma ajuta cineva.

Mergind tot pe urmele extremelor,ca nu e numai arie...Domnul nostru nu l-a impiedicat pe iuda sa ia parte la cina cea de taina...si nu toti care vin la Sfinta Liturghie se mintuiesc(desi o sa le fie de mare folos,chiar si asa)...zic si eu.

Pai incearca Jan sa tii si tu 3 zile de post inainte de Sfinta Impartasanie...o mica jertfa,ca sa te convingi si tu ca tii cu adevarat la Domnul nostru...si ca semeni putin cu El...sau Hristos din tine tine 3 zile de post,impreuna si cu tine,nu zic nu....ia vezi daca mai poti sa te impartasesti macar in cele 4 posturi ?

In rest sint de acord cu cel cu hieroglifele lui ...sper ca le-am descifrat cit de cit...deschiept ca fuljerul Jji prroz ca Pandtiele...ca ne mai hranim si cu faramituri de la masa Stapinului...

Gata cu mesajul,acum sa ma uit sa vad daca apare pe ecrane...sa nu uit,urari de bine de la doctor Watson.
Reply With Quote