Subiect: Despre suflet
View Single Post
Vechi 15.11.2006, 12:05:51
CM CM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
CM ,
ma faci sa rid cu "ia te uita a avut dreptate " , cred ca va fi ceva extraordinar , de necuprins in cuvinte ! Si atunci vom multumi lui Dumnezeu si ne va fi rusine de toate gindurile pacatoase pe care le-am avut in aceasta lume .(lipsa de nadejde mai ales ).
Mioara ,
e foarte frumos ce scrii tu ,bine ar fi sa fie asa .
Si iarasi ne va fi rusine cind vom vedea ce mult ne-a iubit Dumnezeu .Nu mai scriu sa n-o iau razna .
Doamne ajuta!
Maria55,
Nu cred ca ai inteles exact ce am vrut eu sa spun. Eu ma refeream la primele momente dupa deces cand sufletul paraseste trupul. Acele prime momente sunt foarte importante si nici nu cred ca te intampina cineva cu flori si urale si nici cu lumina multa. Sufletul nu se duce imediat in ceruri, mai sta pe Pamant, viziteaza locurile unde a fost, se gandeste la cei dragi. Si, esti total singur, pe cont propriu. Nu prea ai cum sa-ti dai seama de maretia lui Dumnezeu in acele momente daca nu ai realizat-o cat ai trait.
Eu cred ca este greu pentru majoritatea. Si nu cred ca vom avea nici aceleasi sentimente pe care le avem acum. Sufletul nu este tot una cu trupul si are cu totul alta parere decat noi. Am mai povestit ceva despre asta.
Important este sa pastram iubirea in suflet si dupa trecere, si sa nu avem alte ganduri, pentru ca suntem cam "dezgoliti" si daca nu beneficiem de ajutorul ingerilor..... Oricum om trai, om muri si sigur vom vedea fiecare dintre noi ce se intampla.
Reply With Quote