View Single Post
Vechi 24.07.2008, 13:39:47
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
MarinaAlca, totusi nu ai putea sa ne spui despre ce suma este vorba? In scop didactic, nu ca sa te judecam pe tine, ca eu de exemplu nu stiu cat e mult si cat e putin, atunci cand dam bani pentru acatist. Ma intereseaza, ca de multe ori sunt nevoita sa dau pe un an intreg si nu stiu sa apreciez, daca am dat destul.
Ancah, sincer.. ce scop didactic?? ca ma apuca plansul.. stiu oameni saraci care ptr ca nu au bani sa dea pomelnice pe termen lung se multumesc a se ruga singuri !
si ca sa iti mai dau un amanunt.... desi poate nu ar fi cazul ptr ca nu vreau sa pozez in victima... am fost intr-un moment al vietii mele in care chiar am avut probleme finaciare fff mari.. nu aveam servici+alte responsabilitati pe cap si fara surse de venit+probleme de alta natura.. in fine.. nu ma vait!! doar vreau sa spun ca in acel context cand din toata inima simteam nevoia ca si preotii bisericii sa se roage alaturi de mine, apreciam puterea rugaciunii lor, ei bine.. tocmai in acel moment imi spune o evlavioasa din biserica... care stia ce preturi se practica in biserica respectiva: CUM????? DOAR ATAT VREI SA DAI PARINTELUI????? PAI E prea PUTIN!!!!! NU POTI SA DAI DOAR ATAT!!! CEL PUTIN SUMA DE XXXXXlei! e drept ca vorbele astea nu le-am auzit din gura preotului dar crede-ma ca am fost atat de suparata si deznadajduita si... multe alte zeci de sentimente care navaleau in acelasi timp in sufeltul si inima mea!!Cand am avut bani am dat mereu dar uite ca sunt momente grele in viata cand pur si simplu nu ai de unde!!!si atunci stii ce am facut??? de rusine ca nu am avut sa dau mai mult... nu am mai indraznit sa ma apropii de altar cu acatistul, am facut stanga imprejur si am plecat spre casa plangand... asta e!!!
Reply With Quote