View Single Post
Vechi 24.07.2008, 13:54:04
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita
Draga Marina ,ce folos au aceste acatiste daca noi nu reusim sa ne schimbam ca sa depasim aceste greutati ,in mare parte primite de la Dumnezeu pentru a ne vindeca de anumite patimi.
E adevarat ca unele necazuri ne vin pentru a ne intari in virtute ,dar mare parte vin din o viata traita in greseala.
Deci sa punem inceput bun ,sa ne spovedim curat ,sa ne impartasim si sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne indrepte viata si El ne va umple de daruri.
Acatistele trimise la manastiri sunt si ele izbavitoare dar fara o schimbare a noastra nu vad cum ar putea ajuta.
multumesc ptr ultima postare....
Permanent imi analizez cat se poate de autocritic viata(vreau sa cred ca sunt cel mai aspru critic al meu!)cu suisurile si coborasurile, cu greselile ce le-am facut si care paradoxal inca dor f tare desi le-am spovedit si am primit iertare ptr ele.Incerc sa imi vad cu ochi obiectivi si calitatile dar mai ales defectele.... si totusi vreau sa afirm ca in ultimii ani am suferit un "regres"... din punct de veder spiritual.. asa simt eu... si ma doare enorm! si vreau sa spun cu aceiasi sinceritate ca in mare parte mi se datoreaza si acestor incercari venite din partea bisericii .. incercari pe care din pacate nu le-am putut trece cu bine... ma simt ca elevul la scoala, corigent, poate chiar repetent.. care ptr ca nu a fost in stare sa isi invete lectia cum trebuie sa vede nevoit sa treaca prin aceiasi lectie iar si iar si iar..intr-o repetitie inebunitoare... si totusi nu pot promova!!!ce ma sfatuiti sa fac???????????
Reply With Quote