Subiect: un sfat
View Single Post
Vechi 24.07.2008, 16:27:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioansorin
v-as ruga pe acei dinre dumneavoastra care aveti cunostinte sa-mi dati un sfat o indrumare unde sa merg la o manastire sau la un preot cu copilul meu de 5 ani bolnav de epilepsie
dar du-te shi la medic, este unul mereu invitat la Conduratzeanu in emisiunile lui care ne explica de cate feluri sunt epilepsiile... fiind atat de mititel sa nu aiba cumva o mica tumoare sau chist sau ceshtiu eu ce o fi avnd care creind presiune in cutia craniana ii da astfel de stari, sau cineshtie ce lucruri poate sa aiba shi nu provin neaparat de la draci, sau duhuri rele ci pot fi de la natura caci multe se intampla pe lume fara sa fie cineva vinovat...

dar acel soi de diavoli, adica aia care nu ies doar asha ca ar vrea unii sa iasa deci cei care ii scot trebuie sa aiba credintza multa, post shi rugaciune... caci nu copilul nu avea credintza in intamplarea aceea ci shi cei ce se straduiau sa-l tamaduiasca shi nici poporul shi nici apartzinatorii... deci trebuie credintza, post shi rugaciune shi staruintza a celor ce se ruaga pentru el...
Reply With Quote