Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
unele manastiri din Romania care practica tarife fixe ptr acatiste si alte "servicii religioase"...unii au chiar si tabele cu preturi...
|
Imi permit si eu sa intreb cati bani dai pe cosmetice? Pe haine? Pe tigari? Pe pantofi? Si nu vorbesc de cei strict necesari ci de cei care ii cumperi la supra pret doar ca sunt in trend? Asa va mai place sa va minunati si sa improscati cu noroi ca vi s-au cerut bani la biserica. Eu sincer nici nu as astepta sa mi se ceara as da cu drag fara sa fie nevoit calugarul sa ceara. Dar in mintea ta mai fata treaba sta cam asa. pai ce?? sa se roage preotul ca de aceea e preot! Eu sa imi vad de viata si el sa ma pomeneasca. Daca tu crezi ca cu acei bani ti-ai castigat locul in rai ei bine afla ca numai scriind aici si deja l-ai castigat dincolo!! Si eu alaturi de tine ca nu am putut sa tac si te-am judecat:angry: Dar m-am enervat rau de tot!! Spunea cineva ca lunar se cheltuie miliardeeee pe cosmetice si tu te plangi ptr ceva banuti dati la biserica. Acolo trebuie sa ducem ce e mai bun!! Nu resturi!! Nu ceea ce iti scapa printre degete!! Te uiti la restaurante de lux, vezi oamneii cu bani mancand delicatese cu burtile atarnand dar cand i se cere un ban intoarce buzunarul pe dos pana gaseste o centima!!! Da rugaciunea trebuie facuta din dragoste nu pe bani dar daca ar avea fonduri nu ar mai sta le cersit pe la colturi pentru a ridica manastiri. Citeste pilda cu banutul vaduvei si vei vedea cat de usor poti castiga un loc in rai.:angry: