Subiect: un sfat
View Single Post
Vechi 24.07.2008, 20:15:55
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacifistul

terminati cu demonii ca simt ca imi vine rau aici!!! ce demoni visati? credeti ca eu vb baliverne? ei bine nu spun baliverne, si asta pt ca eu SUFAR DE EPILEPSIE!!!!!!!! asa ca terminati odata cu prostiile astea cu demonii ca simt ca innebunesc. si sa stiti ca sunt si student la farmacie, asa ca mai am cunostinte in domeniul medical. doar v-am explicat de ce se intampla o criza. iar in 75% din cazuri se cunoaste cauza: cazatura, encefalita, febra mare, traumatisme, cat si pe cale ereditara se poate transmite, in special in cazurile in care viitoarea mama sufera de o forma grava de epilepsie(mai rar) trebuie neaparat sa vin cu asemenea argumente ca sa intelegeti? unde scrie de epilepsie in biblie?
De ce te oftici? Nu este demonu in tine, ca ar fi facut prapad, dar e langa tine si te freaca mereu cu crizele alea, facandu-ti "vizite". Iti este imposibil de crezut asa ceva? Asta e frate, intotdeauna adevarul a fost respins sau imposibil de crezut, dar e un adevar pe care vrei nu vrei sa-l accepti, el exista. :|
Reply With Quote