Eu cred ca noi trebuie sa ne vedem strict interesul si sa luam ce ne trebuie pt binele nostru. E adevarat ca multi oameni sunt de calitate foarte proasta in ultima vreme in orice meserie nu numai preotii adica din pacate ei nu fac exceptie cum ati vrea voi sa vedeti. Pt a ne urmari scopul trebuie sa cautam un preot bun sau macar mediocru. Nu ma intereseaza viata lor si ce fac ei ca ei vor plati, ma intereseaza de mine si interesul meu! Desigur ca daca aflu vreo nedreptate flagranta facuta de duhovnicul meu (nu e cazul, zic ca idee),caut sa-l schimb cu unul mai bun astfel incat sa-mi fie mie bine in scopul de a-mi salva sufletul meu, in rest fiecare cu treaba lui, iar dupa fapta si rasplata .
Si cu orice persoana se poate intampla, nu numai cu preotii, daca ii dai un deget iti ia mana cu totul, majoritatea oamenilor sunt profitori, asa ca nu riscati sa va apropiati prea mult de preoti de tipul asta cum ati spus voi, urmariti-va strict interesul si atat. Sau schimbati-i cu unii buni daca aveti recomandare -ca la doctor.
|