din ceea ce spuneau in documentar, aceasta informatie face parte din descrierea liniara a timpului si a evenimentelor majore care ii asteapta, navalirea catolicilor spanioli fiind una din ele asa cum acestia din urma i-au cam facut bucati.
da, si inca ceva , toate eclipsele de luna si stele sunt calculate cu precizie de 33 de sec pina-n ziua de azi
mai spuneau deasemenea ca I-Ching-ul chinezesc, un fel de oracol, coincide cu acest calendar mergind PINA in acelasi punct 2012 in care proorociile brusc se opresc
Eu nu cred ca aceasta cunoastere vine de la Diavol care nu are vederi prea largi ci este de natura poate nu ortodoxa dar cu legaturi in mistica ortodoxa, vezi pe nebunii dupa Hristos care in aparenta erau niste prapaditi insa care prooroceau cu precizie diferite evenimente, si banuiesc ca si viitorul il vedeau insa nu aveau audienta necesara pentru a fi luati in consideratie si mai ales a fi DOCUMENTATA MARTURISIRILE LOR, asa cum rusii din smerenie nu le aveau cu tipicareala si precizia anglo-saxona-iudaica ,sau pe motiv ca tot ce nu suna Ortodox era dat la o parte
Asa zic eu s-au pierdut multe prooroci valoroase pentru intarirea noastra crestina si pregatirea pentru ce va urma
|