View Single Post
Vechi 24.07.2008, 21:27:58
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca

Se vede ca traiesti in lumea ta ireala!!
Imi asum 100% responsabilitatea celor afirmate!!! SE DAU BANI LA SPOVEDANIE!!!!!!! de catre ffffffff multi enoriasi si in fffffffffff multe biserici!!!!!!!!!!!mai intreaba si pe altii
In primu ran, iti spun ca atunci cand am dat un acatist la o biserica sau manastire, nu am fost conditionat sa dau o anumita suma de bani. Ma mir cu dati fratilor peste astfel de biserici. Eu daca as intilni un astfel de enorias care sa imi reproseze anumite aspecte, as ramane neschimbat si as da cat mi-as permite, nu cat mi-ar sugera el, macar atat sa stiti si voi, ca in casa Domnului nu se negociaza, ca atunci devenim ca evreii alungati de Iisus din templu. Iar daca vre-unui enorias nu-i convine de mine, asta e problema lui, nu a mea.
In al doilea rand, la spovedanie nu este obligatoriu sa dai bani. Da cine vrea si cat vrea. Eu cand am vrut sa dau, preotul m-a refuzat, stie ca iertarea pacatelor nu se cumpara. Dar ar trebui sa stiti ca nu la spovedanie se dau bani, ci mai bine ar fi daca a-ti pune si voi ceva in cutia aia sau la donatiile pentru pictura, daca este cazul, adica sa fie biserica noua ce trebuie pictata sau in renovari.
Reply With Quote