View Single Post
Vechi 25.07.2008, 01:07:44
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Fratilor, dar mai lasati-le incolo de pomelnice, care oricum nu ajuta la nimic daca VOI nu sunteti treji in Duh.

Asta-i o boala venita de la pagini si de la catolici

Incercati pe cit posibil sa nu-l uitati pe Hristos, pomenind de BINE si rugindu-va SINGURI unii pentru altii asa cum ne-a invatat Sf Ap Pavel.
Luati-va in serios rolul de CRESTINI adica oameni pacatosi care se sfintesc, fiti cu dragoste si indrazneala la Domnul...nu mai lasati pe seama altora

In tara asta a inceput de-a dreptul o industrie, o isterie ecumenista de pomelnice la cit mai multe Minastiri in ideea ca eu pot sa stau linistit inghitit de patimi, la restaurante, la mare delectindu-mi privirile cu femei straine, etc, si asta pentru ca am musteriii mei, calugarii, pe care i-am umplut de bani ca sa ma pomeneasca zilnic.

Fals, nu va mai amagiti degeaba!
Din punctul meu de vedere sunt de acord cu tine Cozia in cele afirmate... dar eu ma refeream strict la acei umili care pe langa faptul ca se roaga si ei personal, simt nevoia ajutorului rugaciunii parintelui, RUGACIUNII BISERICII!!!.......eu cred ca mare putere are rugaciunea atunci cand impreuna cu tine o mai fac si cei din familia ta, mama in special, sau oricine are dorinta de a se ruga ptr tine!!!!
Reply With Quote