Multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune, intr-adevar trebuie sa las pe fiecare sa faca ce simte, si sa fiu multumita ca sunt mult mai bine decat acum cativa ani.
Sa va rasplateasca dumnezeu pentru intentiile voastre bune!
Cat priveste pe fostul meu duhovnic, sigur ca il iert, este om si el, nu mai pot merge la dumnealui ca mi se pare ca nu ma intelege, ma spovedesc si eu la alti preoti, mai pe aproape de mine, la cine apuc. Eu vorbeam de principiu, pentru oamenii bolnavi ca si mine, sa se fereasca de fanatism, dar vorba Mariei, are grija Dumnezeu de fiecare, orice om isi gaseste echilibrul cu ajutorul bunului Dumnezeu.
Eu ma straduiesc din tot sufletul sa nu port ranchiuna sau sa antipatizez pe cineva, sa ne ajute Dumnezeu tuturor, acum ca intram in postul Craciunului. Vreau sa mai merg la Sfantul Maslu, la biserica Radu Voda, sa ma spovedesc, dar o iau mai domol in practicarea credintei, adica post, rugaciune, dupa puterile mele. Si eu sunt adepta vietii curate, cinstite si cu fapte bune. Totul este sa nu fim fanatici sau sa ne speriem de fortele raului mai mult de cat este cazul . Sugestia la om este foarte importanta, la fel cum si cuvantul are putere. Asadar sa coboare binele peste voi, sau dumneavoastra toti.
|